Life

Η Τέιλορ Σουίφτ δωρίζει 5 εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μίλτον

Η Τέιλορ Σουίφτ δωρίζει 5 εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μίλτον Φωτογραφία: EPA
Η Τέιλορ Σουφίτ δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει δωρεά

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μίλτον που προκάλεσε αμέτρητες καταστροφές σε περιουσίες κατοίκων στη Φλόριντα.

Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια - η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο, με περιουσία 1,6 δισ. δολ. - πρόσφερε το ποσό των 5 εκατ. δολαρίων στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Feeding America.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Feeding America, Claire Babineaux-Fontenot, ανέφερε σε δήλωσή της στον λογαριασμό X του ομίλου: «Σε ευχαριστούμε, Τέιλορ, που στέκεσαι μαζί μας στο κίνημα για τον τερματισμό της πείνας και τη βοήθεια των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη».

{https://x.com/FeedingAmerica/status/1844117913290014971}

Η 34χρονη τραουδίστρια πρόκειται να εμφανιστεί στο Μαϊάμι την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας Eras Tour που έχει σπάσει ρεκόρ.

Είναι γνωστή για την υποστήριξη εράνων, κάνοντας δωρεές σε 1.400 τράπεζες τροφίμων Trussell στο Εδιμβούργο, το Λίβερπουλ, το Κάρντιφ και το Λονδίνο - τις πόλεις όπου εμφανίστηκε αυτό το καλοκαίρι.

Η τραγουδίστρια έδωσε πρόσφατα 100.000 δολάρια σε έρανο για την οικογένεια μιας γυναίκας που έχασε τη ζωή της από πυροβολισμούς στους εορτασμούς του Super Bowl των Kansas City Chiefs.