Life

Βέρα Κρούσκα: Η αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Ιωαννίδου για την παράλληλη σχέση με τον Νταλάρα

Βέρα Κρούσκα: Η αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Ιωαννίδου για την παράλληλη σχέση με τον Νταλάρα Φωτογραφία: eurokinissi
Τι ανέφερε η Βέρα Κρούσκα μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα.

Με τη Βέρα Κρούσκα, επικοινώνησε η εκπομπή Happy Day, μετά τις δηλώσεις της Μαρία Ιωαννίδου ότι διατηρούσε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα.

«Ήταν ευγενέστατη γιατί όταν ακούγεται κάτι τέτοιο μπορεί ο άλλος να μη θέλει να απαντήσει. Μου είπε ότι χθες δεν παρακολούθησε την εκπομπή και διάβασε την είδηση από τα site. Μου είπε πολύ γλυκά ότι δεν το γνώριζε κι ότι όλα αυτά τα γεγονότα ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Είχε μία πολύ χαλαρή διάθεση και δεν ένιωσα ότι παρεξηγήθηκε και στενοχωρήθηκε».

Στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου έκανε παρέμβαση στην εκπομπή προκειμένου να αποσαφηνίσει ότι δεν είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα όσο αυτός βρισκόταν σε σχέση με τη Βέρα Κρούσκα, αλλά η σχέση τους ξεκίνησε αργότερα.

«Η σχέση μου με τον κύριο Νταλάρα έγινε π.Χ, όταν εκείνος είχε μια σοβαρή σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Τα χαλάσανε οριστικά και μετά από λίγο έγινε η δική μας η σχέση, για να μην τα μπερδεύουμε. Εγώ δεν κάνω παράλληλες σχέσεις, καμία σχέση δεν έχω εγώ με τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν ήμουν η ενδιάμεση. Για να συμβεί αυτό με τον Γιώργο πέρασε και ένας μήνας μετά από τη Βέρα. Λάθος δικό μου, διατυπώθηκε λάθος ότι τα είχαμε παράλληλα. Βρισκόμασταν όχι κρυφά αλλά διακριτικά, αυτή είναι η σωστή λέξη. Ήμασταν μαζί 6 μήνες. Μετά την Κρούσκα ήμουν εγώ, πού να ξέρω πότε τα έφτιαξε με τη Βίσση. Όταν χωρίσαμε, μετά από λίγους μήνες τα ξανάφτιαξε με τη Βέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου.