Οικονομία

Ξεκινάει δεύτερος γύρος για προσλήψεις σε δήμους - Οι πρώτες που εγκρίθηκαν

Ξεκινάει δεύτερος γύρος για προσλήψεις σε δήμους - Οι πρώτες που εγκρίθηκαν Ξεκινάει δεύτερος γύρος για προσλήψεις σε δήμους - Οι πρώτες που εγκρίθηκαν
Μετά από ένα διάστημα δύο μηνών το Υπουργείο Εσωτερικών ξεκίνησε δεύτερο γύρο εγκρίσεων προσλήψεων σε δήμους και συγκεκριμένα εγκρίθηκαν οι πρώτες 120 προσλήψεις σε πέντε δήμους αλλά θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλες εγκρίσεις.

Ειδικότερα εγκρίθηκαν με απόφαση του ΥΠΕΣΔΑ προσλήψεις για ενενήντα επτά (97) συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες σε ΝΠΙΔ για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Παράλληλα εγκρίνεται η σύναψη είκοσι τριών (23) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ για τη
στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους Ιωαννιτών ΝΠΔΔ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15 προσλήψεις αλλά και στον δήμο Παύλου Μελά 8 προσλήψεις.

Επίσης εγκρίθηκε η σύναψη δεκαοκτώ (18) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ για τον Δήμο Σύμης και συγκεκριμένα στην ΔΕΥΑ ΣΥΜΗΣ 9 προσλήψεις αλλά και στο Δήμο Χερσονήσου και συγκεκριμένα στην ΔΕΥΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ  για 9 προσλήψεις.

Οι θέσεις:

DIMOI151


Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2190/1994 (με εποπτεία του ΑΣΕΠ).

Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν απο τους παραπάνω φορείς των δήμων και τα dikaiologitika.gr θα δημοσιεύσουν τις προκηρύξεις αμέσως όταν εκδοθούν.