Οικονομία

Αντωνοπούλου: Εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες για τους εργαζόμενους των πτωχευμένων

Αντωνοπούλου: Εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες για τους εργαζόμενους των πτωχευμένων Αντωνοπούλου: Εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες για τους εργαζόμενους των πτωχευμένων
Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας εξαντλεί όλες τις νόμιμες δυνατότητες για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων των πτωχευμένων επιχειρήσεων ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ και ΒΙΟΜΕ, καθώς και του ομίλου ΕΝΚΛΩ, σύμφωνα με την Ρ. Αντωνοπούλου

«Όπως ήδη αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση τής κ. Αντωνοπούλου με εκπροσώπους των εργαζομένων στη ΒΙΟΜΕ, η ηγεσία του υπουργείου εξαντλεί όλες τις νόμιμες δυνατότητες που υπάρχουν, για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος, αλλά και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων των πτωχευμένων επιχειρήσεων ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ και ΒΙΟΜΕ, καθώς και του ομίλου ΕΝΚΛΩ».

Αυτό επισημαίνει το Γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ στο υπουργείο Εργασίας.

Επίσης, τονίζει ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να υποστηρίζει πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των εργαζομένων, για την επαναλειτουργία των εν λόγω επιχειρήσεων, μέσω βιώσιμων επιχειρηματικών σχεδίων.