Οικονομία

Οι δήμοι που έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες για τα προνοιακά επιδόματα

Οι δήμοι που έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες για τα προνοιακά επιδόματα Οι δήμοι που έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες για τα προνοιακά επιδόματα
Ένας μετά τον άλλον οι δήμοι ανακοινώνουν τις ημερομηνίες που θα πιστωθούν τα προνοιακά επιδόματα που χορηγούν στους δικαιούχους για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου. Τα dikaiologitika.gr θα ενημερώνουν για τους δήμους που θα πληρώνουν τα επιδόματα

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών κάνει γνωστό πως από αύριο (Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου) θα καταβάλλεται στους δικαιούχους η πληρωμή όλων των προνοιακών επιδομάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών γίνεται η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ξάνθης ανακοινώνει ότι ξεκίνησε από , Παρασκευή 09/09, η πίστωση των λογαριασμών των 2.857 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων του νομού Ξάνθης.

Aπό τον δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων διμήνου Ιουλίου- Αυγούστου , αρχίζει από την Παρασκευή 9/9/2016

Την ερχόμενη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 θα ξεκινήσει η πληρωμή τωνπρονοιακών επιδομάτων Ιουλίου-Αυγούστου για τον Δήμο Αμφιλοχίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Αμφιλοχίας. Το ποσό που θα διανεμηθεί στους δικαιούχους είναι 319.607,58 ευρώ.

Ο Αντιδήµαρχος Οικονοµικών του ∆ήµου Λαρισαίων ανακοινώνει ότι οι λογαριασµοί των δικαιούχων προνοιακών επιδοµάτων για το δίµηνο Ιούλιος - Αύγουστος 2016, θα πιστωθούν την Πέµπτη στις 8 Σεπτεµβρίου 2016.

Από το Δήμο Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου και οριστικοποίησης της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων των μηνών Ιουλίου - Αυγούστου 2016, η οποία γίνεται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε.

Tα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη 8/9.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι οι πληρωμές των προνοιακών επιδομάτων ξεκινούν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι περισσότεροι εκ των δικαιούχων (1242) ανήκουν στην κατηγορία της βαριάς αναπηρίας και θα μοιραστούν το ποσό των 790,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την Αντιδημαρχία Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό ότι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου - Αυγούστου 2016.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα προνοιακά επιδόματα των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2016. Το συνολικό ποσό για τη Μεσσηνία είναι 1.564.570,07 ευρώ.

Από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, θα ξεκινήσει η πίστωση των λογαριασμών 4.578 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων του νομού Ηρακλείου, για το δίμηνο Ιουλίου - Αύγουστου 2016. Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε σήμερα από την αντιδημαρχία Οικονομικών και την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ηρακλείου.

Το Γραφείο Πρόνοιας και Προνοιακών Επιδομάτων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας του Δήμου Λαμιέων ενημερώνει ότι την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 αρχίζει η καταβολή στους δικαιούχους του 4ου Διμήνου των Προνοιακών Επιδομάτων (Ιούλιος-Αύγουστος) από τις κατά τόπους συνεργαζόμενες με τους δικαιούχους Τράπεζες.

Ο δήμος Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2016, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, ανακοινώνεται ότι οριστικοποιήθηκε η διαδικασία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016.

Ως ημερομηνία έναρξης πληρωμών ορίζεται η 13/9/2016 ημέρα ΤΡΙΤΗ, σύμφωνα με το νέο τρόπο πληρωμής (ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣ Α.Ε.).

H Διεύθυνση Koινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Παλλήνης ενημερώνει ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του 4ου διμήνου 2016, θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.