Οικονομία

Μπαράζ επαφών της Αχτσιόγλου για την διαπραγμάτευση στα εργασιακά

Μπαράζ επαφών της Αχτσιόγλου για την διαπραγμάτευση στα εργασιακά
Με στόχο την προώθηση των ελληνικών θέσεων για τα εργασιακά, θα πραγματοποιήσει η κ. Έφη Αχτσιόγλου, σειρά επαφών τις επόμενες ημέρες, σε Αθήνα και Βρυξέλλες

Η αφετηρία θα γίνει αύριο το πρωί, όπου η Ελληνίδα υπουργός Εργασίας θα συναντηθεί με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, κ. Pierre Moscovici.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί επί ελληνικού εδάφους, στο υπουργείο Εργασίας, στις 10:15 το πρωί και εντάσσεται στη σειρά επαφών του κ. Μοσκοβισί στην Ελλάδα, λόγω της επίσημης επισκέψεώς του στη χώρα. Ακολούθως, την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, η κ. Αχτσιόγλου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με την αντιπρόεδρο της ευρωομάδας των Πρασίνων, κ. Ska Keller, και με ευρωβουλευτές των Πρασίνων. Μία ημέρα μετά, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, επίσης στις Βρυξέλλες, θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστές συναντήσεις με την πρόεδρο της ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE- NGL), κ. Gabi Zimmer, με ευρωβουλευτές του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς και με μέλη της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.