Οικονομία

Πρόγραμμα Κατ’ Οίκον Φροντίδα Συνταξιούχων αιτήσεις για ΚοινΣΕπ

Πρόγραμμα Κατ’ Οίκον Φροντίδα Συνταξιούχων αιτήσεις για ΚοινΣΕπ
Πρόγραμμα Κατ’ Οίκον Φροντίδα Συνταξιούχων αιτήσεις για ΚοινΣΕπ Πρόσκληση προς τις ΚοινΣΕπ  εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Κατ’ Οίκον Φροντίδα Συνταξιούχων  

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τις ενδιαφερόμενες Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.) Κοινωνικής Φροντίδας του Ν.4019/2011 που δραστηριοποιούνται στα χωρικά όρια της Περιφέρειας Αττικής, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής με σκοπό την φιλοξενία τους στην Θερμοκοιτίδα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας που θα δημιουργηθεί με βάση την υπ.αριθμ. 35/2013 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αρχικό σκοπό την υποστήριξη της υλοποίησης του Προγράμματος «Κατ’ Οίκον Φροντίδα Συνταξιούχων».

Η αίτηση μαζί με τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αυτοπροσώπως στην Διεύθυνση: Συγγρού 15 - 17, Τ.Κ. 11743, Αθήνα, στον 6ο όροφο. Η περίοδος υποβολής ορίζεται από τις 20/08/2013 έως τις 30/08/2013.

Οι Κοιν.Σ.Επ. που θα προκριθούν μετά την αξιολόγηση των προτάσεων θα υπογράψουν προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής.