Οικονομία

Θέση εργασίας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Θέση εργασίας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Θέση εργασίας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο με την ειδικότητα του Καλλιτεχνικού Διευθυντή για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Θεάτρου που διαχειρίζεται ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝ), που εδρεύει στον Πειραιά επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 6, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «Λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο με την ειδικότητα του Καλλιτεχνικού Διευθυντή για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Θεάτρου που διαχειρίζεται ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝ), που εδρεύει στον Πειραιά επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 6, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «Λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα & διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα  


ΑΙΤΗΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Η αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα πέντε (15) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης.
Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά» (ΟΠΑΝ) και θα υποβάλλεται στην οδός Καραγιώργη Σερβίας 6, Πλαζ Βοτσαλάκια Καστέλα Τ.Κ. 185 33, Πειραιάς κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.30 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ. Σχετικές πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ζητούν στα τηλ. 210-4136355 & 6980905960.
Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά γενικών και ειδικών- τυπικών προσόντων των υποψηφίων:

Α. Δικαιολογητικά των γενικών προσόντων.
1.    Βιογραφικό σημείωμα.
2.    Πρόταση Καλλιτεχνικών προθέσεων για την περίοδο της θητείας του και αναλυτικό πρόγραμμα για το πρώτο τρίμηνο.
3.    Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητος των κρισίμων
σελίδων του διαβατηρίου, δηλαδή αυτών όπου αναφέρεται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου και αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
4.    Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 με την οποία θα δηλώνεται: α. Το έτος γέννησης.
β. Ο Δήμος ή Κοινότητα στο δημοτολόγιο του οποίου είναι εγγεγραμμένος.
γ. Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του ή η νόμιμη από αυτές απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής,
δ. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ήσκιε επιρροή επί την κρίσιν της καταλληλότητας του για την υπηρεσία την οποία
προορίζεται ιδίως δε εάν τυχόν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος
ε. Αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οιανδήποτε ειδικότητα στο Δημόσιο ή Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ή Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εφόσον δε εξήλθε της υπηρεσίας για ποία αιτία, στ. Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
ζ. Ότι δεν παρεπέμφθη δια τελεσιδίκου βουλεύματος για κάποια των στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/1977 εγκλημάτων έστω και αν δεν ακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, ως και αν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
η. Ότι δεν είναι ιδιοκτήτης ή Διευθυντής σε οποιαδήποτε άλλη σχολή θεάτρου.
Η τυχόν ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων στην υπεύθυνη δήλωση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Τόπος εκτέλεσης

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

100

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

12 μήνες

1

 

NETWORK