Οικονομία

19 Θέσεις εργασίας στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Νίκαιας

19 Θέσεις εργασίας στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Νίκαιας
19 Θέσεις εργασίας στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Νίκαιας Ο Δήμος Νικαιας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά (19) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών αναγκών στη Διεύθυνση Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ»

Ο Δήμος Νικαιας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά (19) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών αναγκών στη Διεύθυνση Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ» και συγκεκριμένα τους εξής, ανά έδρα, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμού ατόμων


Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1.    - Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
2.    - Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3.    - Να μην έχουν κώλυμα κατά τα άρθρα 16 & 17 του Ν. 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).


Β. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση (η οποία χορηγείται από το Τμήμα Διοικητικού του Νομικού Προσώπου) θα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα:
1.    - Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή προκειμένου για αλλοδαπούς τα νομιμοποιητικά έγγραφα πρόσβασης στην αγορά εργασίας,
2.    - Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών που απαιτείται ως προσόν διορισμού. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3.    -Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνεται ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12μηνο) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν.2190/1994 ως προσωπικό για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
4.    - Υπεύθυνη δήλωση του περί μη κωλύματος των άρθρων 16 & 17 του Ν.3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
5.    - Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 169 του Ν. 3584/2007
6.    -Βεβαίωση σχετικής εμπειρίας στις ειδικότητες των Παιδίατρων, Βρεφονηπιοκόμων, Βρεφοκόμων- Παιδοκόμων και Μαγείρων.

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην έδρα του Νομικού Προσώπου, οδός Μπαλτατζή 32 Αγ. I. Ρέντη, στο Τμήμα Διοικητικού (1ος όροφος), εντός προθεσμίας τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει τη Δευτέρα 16-09-2013 και λήγει την Πέμπτη 19-09-2013. Ώρες προσέλευσης από τις 09:00 π.μ-14:00μ.μ. Η ανάρτηση της ανακοίνωσης θα γίνει την Παρασκευή 13-09-2013 στον πίνακα ανακοινώσεων του Νομικού Προσώπου και του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ. I. Ρέντη καθώς και στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου με σύνταξη σχετικού πρακτικού ανάρτησης.

Για την ειδικότητα των ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ αν οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις είναι περισσότεροι από τον αριθμό των θέσεων που έχουν προκηρυχθεί θα λάβει χώρα δημόσια κλήρωση για την πλήρωση των απαιτούμενων θέσεων.

Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Νίκαιας- Αγ. I. Ρέντη και στο πρόγραμμα Διαύγεια

ΥΠΗΡΕΣΙΑ                  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ                      ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ        ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-
ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗΣ            ΠΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ                                 2 ΜΗΝΕΣ                        2
                        ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ                           2 ΜΗΝΕΣ                        2
             ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ-ΠΑΙΔΟΚΟΜΩΝ         2 ΜΗΝΕΣ                        8
                        ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ                                           2 ΜΗΝΕΣ                        1
                      ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ                                      2 ΜΗΝΕΣ                        6