Οικονομία

2 Προσλήψεις στου παιδικούς σταθμούς Δήμος Αργούς

2 Προσλήψεις στου παιδικούς σταθμούς Δήμος Αργούς
2 Προσλήψεις στου παιδικούς σταθμούς Δήμος Αργούς Ο Δήμος Αργούς - Μυκηνών ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών για κατεπείγουσες - εποχιακές ανάγκες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα αριθμού ατόμων

Ο Δήμος Αργούς - Μυκηνών ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών για κατεπείγουσες - εποχιακές ανάγκες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα - γνήσιο της υπογραφής:
1. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
4. Πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας του ΟΑΕΔ (που είναι αρμόδιος προς
τούτο), η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από
πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας
υποβολής των αιτήσεων.
5. Υπεύθυνη δήλωση κατά του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού Κώδικα(ποινική καταδίκη, υποδικία στέρηση ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση)
6. Χωριστή Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται, ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12μηνο) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε και ισχύει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.1 του Ν.3812/2009 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχοληθούν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

Δήμος Άργους-Μυκηνών

Άργος

ΤΕ 9

Βρεφονηπιοκόμων& ελλείψει αυτών ΔΕ8 Βοηθών Βρεφοκόμων -Παιδοκόμων

Δύο (2) μήνες

2

Γ. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επιτρέπεται η πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών. Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 21 του Ν.2190/94, όπως

τροποποιήθηκε και ισχύει. Παράταση ή σύναψη νέας σύμ
ανωτέρω δωδεκάμηνο διάστημα ή μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου
χρόνου είναι αυτοδικαίως άκυρες.

Κώλυμα δμηνης απασχόλησης δεν υπάρχει όταν ο υποψήφιος μέσα σε συνολικό χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, που γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο εργαζόμενος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω δεν υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες απασχόλησης σε φορείς του δημοσίου, όπως ορίζονται στο άρθρο 1 παρ. 1 του Ν.3812/2009 (δημόσιες υπηρεσίες, νομικά πρόσωπα, ΟΤΑ α' και β' βαθμού κ.α.).

Κωλύματα του Π.Δ. 164/2004:
Δεν προσλαμβάνεται υποψήφιος που έχει συμπληρώσει είκοσι τέσσερις (24) μήνες στην ίδια υπηρεσία με την ίδια ή παρεμφερή ειδικότητα από 19¬07-2004 έως σήμερα. Δεν κατατάσσεται υποψήφιος που έχει συνάψει με τον φορέα διαδοχικές συμβάσεις όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 5 του Π.Δ. 164/2004.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο της υπηρεσίας των παιδικών σταθμών στην διεύθυνση Ιακώβου Μάνου 23, Άργος εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος δηλαδή από 19.09.2013 μέχρι και 23.09.2013 τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης από την πιο πάνω διεύθυνση (πληροφορίες κα Κουργιαλά Μάρθα, τηλέφωνο: 27510-68574).