Οικονομία

Λιμενικό Σώμα :Πρόγραμμα αθλητικών δοκιμασιών

Λιμενικό Σώμα :Πρόγραμμα αθλητικών δοκιμασιών
Λιμενικό Σώμα :Πρόγραμμα αθλητικών δοκιμασιών Το Λιμενικό Σώμα ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αθλητικών δοκιμασιών για τους υποψηφίους δόκιμους σημαιοφόρους αλλά και τους πίνακες με τα ονόματα των υποψηφίων που υπεβλήθησαν σε Ιατρικές εξετάσεις, παραπέμφθηκαν στην ΑΝΥΕ και κρίθηκαν υγειονομικώς κατάλληλοι

1. Ανακοινώνεται ότι ο αλφαβητικός (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων) Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών - γυναικών) έτους 2013,οι οποίοι υπεβλήθησαν σε Ιατρικές εξετάσεις, παραπέμφθηκαν στην Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ) και κρίθηκαν ως υγειονομικώς κατάλληλοι, αναρτήθηκε την 01-10-2013 ημέρα Τρίτη στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

2. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, αποκλείονται του διαγωνισμού.

3. Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν υγειονομικώς κατάλληλοι, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία της αθλητικής δοκιμασίας της Κολύμβησης, στην οποία θα προσέρχονται φέροντας μαζί τους μαγιό, σκουφάκι κολύμβησης, πετσέτα και σαγιονάρες, ως ακολούθως:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΗΜΕΡΑ

ΩΡΑ

ΤΟΠΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

02-10-2013

Τετάρτη

08:00

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

(Βάρη)

Γυναίκες υποψήφιες

02-10-2013

Τετάρτη

11:00

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

(Βάρη)

Άντρες υποψήφιοι

4. Όσοι εκ των υποψηφίων επιτύχουν στη δοκιμασία της κολύμβησης, σύμφωνα με νεώτερη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) καθώς και με ανάρτηση στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., θα παρουσιαστούν φέροντας αθλητική ενδυμασία και αθλητικά υποδήματα, προκειμένου να υποβληθούν στα υπόλοιπα αγωνίσματα της αθλητικής δοκιμασίας σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη  ως ακολούθως:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΗΜΕΡΑ

ΩΡΑ

ΤΟΠΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

04-10-2013

Παρασκευή

08:00

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

(Βάρη)

Άντρες υποψήφιοι

05-10-2013

Σάββατο

08:00

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

(Βάρη)

Γυναίκες υποψήφιες

5.  Όσοι υποψήφιοι επιτύχουν στα αγωνίσματα θα υποβληθούν σε κατάλληλες Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες την 08-10-2013 ημέρα Τρίτη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, σύμφωνα με νεώτερη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) καθώς και με ανάρτηση στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Όλοι οι υποψήφιοι/ες κατά την παρουσίαση τους για αθλητικές δοκιμασίες, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα (ή τη στρατιωτική τους ταυτότητα προκειμένου για στρατεύσιμους, ή το δελτίο υπηρεσιακής τους ταυτότητας προκειμένου για τους εν ενεργεία μόνιμους Ανθυπασπιστές Λ.Σ. - Υπαξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Λιμενοφύλακες), καθώς και το Δελτίο Συμμετοχής τους.

Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών- γυναικών) έτους 2013