Οικονομία

Έκδοση βιβλιαρίου ανασφάλιστου στο δήμο Αγ. Βαρβάρας

Έκδοση βιβλιαρίου ανασφάλιστου στο δήμο Αγ. Βαρβάρας
Έκδοση βιβλιαρίου ανασφάλιστου στο δήμο Αγ. Βαρβάρας Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας αναλαμβάνει την έκδοση βιβλιαρίου ανασφάλιστου , υπηρεσία που μέχρι πρότινος λειτουργούσε υπ” ευθύνη της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αιγάλεω (Μαρμαρά 26).

Η συγκεκριμένη εφαρμογή για την έκδοση βιβλιαρίου ανασφάλιστου, αποτελεί ουσιαστική διέξοδο για τους δημότες που έχουν χαμηλό εισόδημα και δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες περίθαλψης. Όπως επισημαίνει ο Δήμος, το γεγονός ότι η αρμοδιότητα έκδοσης βιβλιαρίου ανασφάλιστου περνάει στα χέρια του Δήμου, θα διευκολύνει τη ζωή των δημοτών, γλυτώνοντας τους από περιττές μετακινήσεις.

Η υπηρεσία έκδοσης βιβλιαρίου ανασφάλιστου θα στεγάζεται στο Δημαρχείο (Αριστομένους 8) και θα λειτουργεί καθημερινά τις ώρες από 07:00 ως 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στα τηλέφωνα 213.2019374-9 προκειμένου να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που ακολουθείται.

Σημειώνεται ότι επιδόματα αναπηρίας, στεγαστικής συνδρομής και απροστάτευτων παιδιών θα συνεχίσουν να χορηγούνται από την Πρόνοια του Αιγάλεω.