Οικονομία

ΕΥΔΑΠ προκήρυξη για τις 120 προσλήψεις

ΕΥΔΑΠ προκήρυξη για τις 120 προσλήψεις ΕΥΔΑΠ προκήρυξη για τις 120 προσλήψεις
ΕΥΔΑΠ η προκήρυξη για τις 120 προσλήψεις Εκδόθηκε η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για τις 120 προσλήψεις εποχικών υπαλληλων για κάλυψη των αναγκών της εταιρείας και οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για πρόσληψεις από 14 έως 24 Οκτωβρίου 2013.

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει με προκήρυξη της 120 προσλήψεις ,με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε, εντός του Νομού Αττικής

Κωδικός Θέσης

Υπηρεσία

Έδρα Υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια Σύμβασης

Αριθμός Ατόμων

101

Καταμέτρησης &

Ελέγχου Καταναλώσεων

Αθηνών

Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών

ΔΕ

Καταμετρητών

8 μήνες

28

102

Καταμέτρησης &

Ελέγχου Καταναλώσεων

Πειραιώς

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά

ΔΕ

Καταμετρητών

8 μήνες

22

201

Υπηρεσίες Αθηνών

Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών

ΥΕ Εργατών

8 μήνες

43

202

Υπηρεσίες Πειραιά

Περιφερειακή ενότητα Πειραιά

ΥΕ Εργατών

8 μήνες

27

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ε.ΥΔ.Α.Π Α.Ε Ωρωπού 156, Τ.Κ.11146-Γαλάτσι, Υπηρεσία Γενικής Γραμματείας, υπόψιν κας Ευμορφίας Μπούρα (τηλ. επικοινωνίας: 210-2144370). Πληροφορίες θα δίνονται από την Υπηρεσία Προσωπικού στα τηλέφωνα: 210-2144068, 248, 075 & 226.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήματα που θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Ανάρτηση πινάκων και υποβολή ενστάσεων

Μετά την κατάρτιση των πινάκων,η ΕΥΔΑΠ και το ΄΄δικαιολογητικά΄΄(όταν ανακοινωθούν ) θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων, στο κεντρικό και στα περιφερειακά καταστήματα της ΕΥΔΑΠ ΑΕ, στα οποία προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα πρέπει να αποστείλει άμεσα για έλεγχο στο ΑΣΕΠ, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης (σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 11 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει) το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της Διεύθυνσης.

Το πρακτικό αυτό θα αποσταλεί αυθημερόν στο ΑΣΕΠ είτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στο fax: 210 6467728 ή 213 1319188. Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου πενήντα ευρώ (50 €) που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο. Η υπηρεσία οφείλει να αποστείλει στο ΑΣΕΠ εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών φωτοαντίγραφα των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων που έχουν υποβάλει ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (εως 24 Οκτωβρίου 2013)  (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κεντρικό κατάστημα της ΕΥΔΑΠ (επί της οδού Ωρωπού -156), Γαλάτσι στα περιφερειακά καταστήματα της ΕΥΔΑΠ όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Αθηνών, Γαλατσίου και Πειραιώς που εδρεύουν οι αναφερόμενες υπηρεσίες μας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη στις εφημερίδες.

 Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ