Οικονομία

Επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2013 από το δήμο Ναουσας

Επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2013 Επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2013
Επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2013 από το δήμο Ναουσας Το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2013 μπορούν να λάβουν οι δικαιούχοι απο το δήμο Νάουσας με την κατάθεση των δικαιολογητικών τους στα ΚΕΠ του δήμου.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν στο ΚΕΠ Νάουσας οι αιτήσεις και η κατάθεση των δικαιολογητικών για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2013, η οποία θα δοθεί στους δικαιούχους. Το επίδομα αφορά οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεΐκών, Ελλήνων υπηκόων κρατών-μελών της Ε.Ε., των οποίων τα μέλη κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.

Διευκρινίζεται ότι, δικαιούχοι του επιδόματος στο Δήμο Νάουσας είναι οι δημότες της Δημοτικής Ενότητας Νάουσας (δηλ. πόλη της Νάουσας και των ορεινών κοινοτήτων Αρκοχωρίου, Γιαννακοχωρίου,  Ροδοχωρίου και Στενημάχου).

Το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2013 ανέρχεται:

α) σε 600 ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων δεν υπερβαίνει το ποσό των 3.000 ευρώ ετησίως,

β) σε 300 ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων κυμαίνεται μεταξύ ποσού  3.000- 4.700 ευρώ.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία θα πρέπει να υποβληθούν από τους δικαιούχους είναι τα εξής:

αίτηση δικαιούχου
βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
απόκομμα λογαριασμού Δ.Ε.Η.
αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος
υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986)

Πληροφορίες: Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Νάουσας (Κ.Ε.Π. Νάουσας), τηλ. 23323 50020.