Οικονομία

3 Προσλήψεις γυμναστών στο Δήμο Αλιάρτου

3 Προσλήψεις γυμναστών στο Δήμο Αλιάρτου
3 Προσλήψεις γυμναστών στο Δήμο Αλιάρτου Ο Δήμος Αλιαρτου ανακοινώνει την πρόσληψη τριών (3) Γυμναστών ΠΕ 11 - Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Αλιάρτου ύστερα από την αριθμ. 237/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , την υπ' αριθμόν 6666 / 9-4-2013 απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων , Πολιτισμού και Αθλητισμού «Τροποποίηση - αντικατάσταση της υπ' αρίθμ. 4843/ 12.02.2008 (ΦΕΚ 211/Β/11-02-2008) απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού με θέμα «Εγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους» και των τροποποιητικών αυτής αποφάσεων υπ' αρίθμ. 34103/21-07-2008 (ΦΕΚ 1525/Β/ 04-08-2008) και 94842/24-08-2011 (ΦΕΚ 1945/Β/31-08-2011).», προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμα ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2013 - 2014, σε συνεργασία με την Γενική Αθλητισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων , Πολιτισμού και Αθλητισμού , με τα παρακάτω προγράμματα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ειδικότητα

Λήξη σύμβασης

Αριθμός ΠΦΑ

Άσκηση στην προσχολική ηλικία

Στίβος

30/6/2014

1

Άσκηση στην Παιδική -Εφηβική ηλικία

Στίβος

30/6/2014

 

Άθληση σε βουνό

Διαφόρων Ειδικοτήτων

30/6/2014

1

Άσκηση ΡΟΜΑ

Διαφόρων Ειδικοτήτων

30/6/2014

 

Άθληση και γυναίκα

Παραδοσιακοί

30/6/2014

 
 

Χοροί

 

1

Αθληση ενηλίκων

Παραδοσιακοί Χοροί

30/6/2014

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ί. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 21 έως 65 ετών.
ϋ. Να έχουν πτυχίο Α.Ε.Ι. ημεδαπής ή ισότιμο αλλοδαπής σχολής Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Hi. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
ίν. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κλπ).


Β. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
2.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
3.    Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
4.    Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
5.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
6.    Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
7.    Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
8.    Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
 
Γ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση (www.aliartos.gov.gr) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλιάρτου, Λεωφόρος Αθηνών, 32001, Αλίαρτος υπόψη Κου Καραστέργιου Παναγιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2268350224 ). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, όπου θα πρέπει να δηλώνουν: ί. εάν και σε ποια προγράμματα και σε ποιο Δήμο ή άλλο φορέα εργάστηκαν την προηγούμενο περίοδο
ϋ. σε ποια προγράμματα επιθυμούν να εργαστούν κατά σειρά προτεραιότητας (μέχρι τρείς)

Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν γίνονται δεκτές.
Οι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν αίτηση θα δηλώνουν υποχρεωτικά σε ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρονται να απασχοληθούν.


Οι προσληφθέντες καθηγητές Φυσικής Αγωγής είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους όρους και κανονισμούς της σύμβασης καθώς και τα προγράμματα που θα συντάξουν οι αρμόδιοι του Δήμου Αλιάρτου όσο αφορά στην κάλυψη ωρών, το είδος των προγραμμάτων που θα τους ανατεθούν παρέχοντας στον Δήμο Αλιάρτου, το δικαίωμα κλήσης του επόμενου στον πίνακα μοριοδότησης σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να καλύψουν τα ωρολόγια προγράμματα.


Δ. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η περίληψη της ανακοίνωσης να δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες τοπικές εφημερίδες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και να αναρτηθεί ολόκληρη στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Αλιάρτου, στα ΚΕΠ του Δήμου Αλιάρτου και στο site του Δήμου Αλιάρτου (www.aliartos.gov.gr).