Οικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ ενστάσεις εώς 15 Νοεμβρίου για τις 445 θέσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ ενστάσεις εώς 15 Νοεμβρίου για τις 445 θέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ ενστάσεις εώς 15 Νοεμβρίου για τις 445 θέσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ ενστάσεις εώς 15 Νοεμβρίου για τις 445 θέσεις Εως 15 Νοεμβρίου μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις 445 προσλήψεις ανέργων επιστημών.

Συγκεκριμένα ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τις 445 προσλήψεις με το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας για άνεργους επιστήμονες και καλεί του υποψηφίους που επιθυμούν να κάνουν ενστάσεις να τις καταθέσουν έως τις 15 Νοεμβρίου.

Πως γίνονται οι ενστάσεις για τα αποτελέσματα του ΟΠΕΚΕΠΕ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση επί των πινάκων κατάταξης, σε αποκλειστική προθεσμία η οποία λήγει με την πάροδο τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημοσιοποίησης των πινάκων κατάταξης, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 15/11/2013. Οι ενστάσεις εξετάζονται από Επιτροπή Ενστάσεων που συγκροτείται με απόφαση του αρμόδιου οργάνου του ΟΠΕΚΕΠΕ, ειδικά για το σκοπό αυτός εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας στη συνολική βαθμολογία προηγείται ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος έχει τα περισσότερα μόρια στην ανεργία, και αν αυτά συμπίπτουν προηγείται αυτός, που έχει τον μεγαλύτερο αριθμό τέκνων και αν και πάλι  αυτά συμπίπτουν προηγείται αυτός που είναι γονέας-προστάτης οικογένειας με αναπηρία. Αν συμπίπτουν εκ νέου θα μετρήσει ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών. Αν εξαντληθούν όλα τα ανωτέρω κριτήρια, η σειρά των ενδιαφερομένων καθορίζεται με κλήρωση.

Σε περίπτωση δικαίωσης ενστάσεων ή μείωσης των μορίων των επιτυχόντων για οποιαδήποτε λόγο, η αντικατάσταση των υποψηφίων γίνεται με τους πρώτους επιλαχόντες κατά σειρά μορίων στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων από την τριμελή Επιτροπή Ενστάσεων, εκδίδεται σχετική απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΟΠΕKΕΠΕ κατόπιν σχετικής εισήγησης της επιτροπής ενστάσεων στην οποία τεκμηριώνονται πλήρως οι θέσεις της και η οποία κοινοποιείται με αποδεικτικό επίδοσης στους ενδιαφερομένους.

δείτε εδώ τα αποτελέσματα του ΟΠΕΚΕΠΕ εδώ