Οικονομία

Στην εντατική εργαζόμενος του υπουργείου Πολιτισμού - Κατέρρευσε στέγαστρο

Στην εντατική εργαζόμενος του υπουργείου Πολιτισμού - Κατέρρευσε στέγαστρο
Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο εργαζόμενος του Υπουργείου Πολιτισμού, που τραυματίστηκε σοβαρά στην Κνωσό, την Τετάρτη 21 Μαρτίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέρρευσε στέγαστρο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος μεγαλύτερο των τριών μέτρων. Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η αστυνομία.

Σε επικοινωνία που είχε το dikaiologitika.gr με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργατοτεχνιτών στο ΥΠ.ΠΟ.Α., κ. Γιάννη Τζάνακη, μας δήλωσε για το περιστατικό με το σοβαρό τραυματισμό του εργαζόμενου στην Κνωσό:

« Η κατάσταση της υγείας του συναδέλφου είναι σοβαρή, αφού έπεσε από ύψος μεγαλύτερο των τριών μέτρων. Νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και χθες χρειάστηκε να του χορηγηθούν 6 φιάλες αίμα για να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία που είχε υποστεί. Πλέον οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ώστε να προχωρήσουν σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων που απαιτούνται. Σήμερα μεταβαίνουμε και εμείς στην Κρήτη για να πληροφορηθούμε από κοντά την εξέλιξη της υγείας του, να συμπαρασταθούμε στην οικογένειά του, αλλά και να ενημερωθούμε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.»