Ελλάδα

«Ήταν εκτός εαυτού - Με έβρισε και με απείλησε» λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου για το επεισόδιο με τον Αυγενάκη

«Ήταν εκτός εαυτού - Με έβρισε και με απείλησε» λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου για το επεισόδιο με τον Αυγενάκη
«Με έβρισε και με απείλησε»: Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του υπαλλήλου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη κατέθεσε ο 22χρονος εργαζόμενος του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος για την χειροδικία εναντίον του.

Ο ίδιος περιέγραψε όλα όσα έγιναν με τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.

Ακόμη, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο εργαζόμενος του αεροδρομίου πρόσθεσε: «Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Πώς έγινε το περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης έχασε την πτήση για το Ηράκλειο Κρήτης και κινήθηκε προς το γκισέ εξαγριωμένος κατά του υπαλλήλου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει διαρρεύσει ο Λευτέρης Αυγενάκης χειροδικεί απέναντι στον υπάλληλο, παίρνοντάς του από τα χέρια το τηλέφωνο, ενώ σύμφωνα με τους υπαλλήλους και τους αστυνομικούς φαίνεται ότι συνέχισε την επιθετική του συμπεριφορά και προς αυτούς.

Αρχικά είχε γίνει καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ το απόγευμα της Τρίτης, ενώ το πρωί της Τετάρτης διέρρευσε και σχετικό βίντεο που δείχνει τη βίαιη συμπεριφορά Αυγενάκη.