Οικονομία

Παραλαβή δικαιολογητικών για την κοινωφελή εργασία μόνο από προσληφθέντες της Περιφέρειας Αττικής

Παραλαβή δικαιολογητικών για την κοινωφελή εργασία μόνο από προσληφθέντες της Περιφέρειας Αττικής Παραλαβή δικαιολογητικών για την κοινωφελή εργασία μόνο από προσληφθέντες της Περιφέρειας Αττικής
Παραλαβή δικαιολογητικών για την κοινωφελή εργασία μόνο από προσληφθέντες της Περιφέρειας Αττικής Η Περιφέρεια Αττικής με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι παραλαμβάνει δικαιολογητικά για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ μόνο από όσους επιτυχόντες θα προσληφθούν στην Περιφέρεια.

Απο την Περιφέρεια Αττικής διευκρινίζεται πως οι επιτυχόντες για την κοινωφελή εργασία που προσλαμβάνονται σε Δήμους της Αττικής παραλαμβάνουν τα παραπεμπτικά από τα αρμόδια ΚΠΑ2 και υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στον Δήμο που έχουν προσληφθεί.

 Η Περιφέρεια Αττικής θα παραλαμβάνει δικαιολογητικά για τις προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας μόνο από τους ωφελούμενους που έχουν παραπεμπτικό στο οποίο αναγράφεται ως επιβλέπων φορέας η Περιφέρεια Αττικής. Για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Κεντρικό Τομέα, Νότιο Τομέα, Δυτικό Τομέα, Δυτική Αττική, Ανατολική Αττική, Πειραιά και Νησιά) η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται στην παρακάτω διεύθυνση:

Λ. Συγγρού 80-88, 3ος Όροφος, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού