Οικονομία

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο προσλαμβάνει

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο προσλαμβάνει
Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «HELPOS - Ελληνικό Σύστημα Παρατήρησης Λιθόσφαιρας» το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, και συγκεκριμένα ένα (1) άτομο (Οικονομολόγος) με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ορισμένου χρόνου

Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού (Οικονομολόγος) που θα απασχοληθεί στο ΕΑΑ/ΓΙ μέσω σύναψης σύμβασης ορισμένου χρόνου, στην οποία θα προσδιορίζεται η αποκλειστική απασχόληση στην Πράξη. Πρόκειται για μία (1) θέση ειδικότητας Οικονομολόγου με επίπεδο σπουδών μεταπτυχιακού τίτλου και με αντικείμενο τα θεματικά πεδία:

Προκαταρκτική Έκδοση Σχεδίου Διακυβέρνησης Δικτύου HELPOS (Παραδοτέο 5.1.2)  Έκθεση 1ης Συνάντησης Επιτροπής Διακυβέρνησης Δικτύου HELPOS (Παραδοτέο 5.1.3) - Τελική Έκδοση Σχεδίου Διακυβέρνησης Δικτύου HELPOS (Παραδοτέο 5.1.4) - Έκθεση 2ης Συνάντησης Επιτροπής Διακυβέρνησης Δικτύου HELPOS (Παραδοτέο 5.1.5) - 1η Έκθεση Διακυβέρνησης Δικτύου HELPOS (Παραδοτέο 5.1.6) - Έκθεση 3ης Συνάντησης Επιτροπής Διακυβέρνησης Δικτύου HELPOS (Παραδοτέο 5.1.7) - 2η Έκθεση Διακυβέρνησης Δικτύου HELPOS (Παραδοτέο 5.1.8) - Έκθεση 4ης Συνάντησης Επιτροπής Διακυβέρνησης Δικτύου HELPOS (Παραδοτέο 5.1.9)

Ο υποψήφιος πρέπει να είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης και να έχει τεκμηριωμένη εμπειρία στην υλοποίηση πολυεταιρικών χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Ο υποψήφιος πρέπει να δύναται να ταξιδεύει για τις ανάγκες του Έργου (εργασίες πεδίου, συνέδρια, κ.α.) στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με τα έξοδά του καλυμμένα από την Πράξη. Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος των παραδοτέων του Έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του Έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Υπεύθυνο της Πράξης.
ΑΜΟΙΒΗ Η αμοιβή της θέσης, που ανέρχεται σε 24.581,88 € (είκοσι τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια ογδόντα ένα ευρώ και ογδόντα οκτώ λεπτά) συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και νόμιμων κρατήσεων, έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική νομοθεσία, τις απαιτήσεις των προσόντων της θέσης, το χρόνο απασχόλησης και τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό της Πράξης.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης που θα συναφθεί στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης ανέρχεται σε 18 ανθρωπομήνες. Η σύμβαση δύναται να ανανεωθεί ή να παραταθεί χωρίς περιορισμό μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στην Πράξη, χωρίς τη διενέργεια νέας Πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης της Πράξης. Ο εκτιμώμενος χρόνος υπογραφής της σύμβασης και έναρξης του Έργου είναι η 01.07.2018.

Ως τόπος απασχόλησης ορίζεται η έδρα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήτοι τα γραφεία στη διεύθυνση: Λόφος Νυμφών, Θησείο, ΤΚ 11810.

Οι ενδιαφερόμενες/οι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα: Απαιτούμενα Προσόντα • Πτυχίο Οικονομολόγου ΠΕ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (σε περίπτωση επιλογής πρέπει να προσκομιστεί επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών και τίτλος αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τίτλο σπουδών από την αλλοδαπή) • Μεταπτυχιακός τίτλος οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (σε περίπτωση επιλογής πρέπει να προσκομιστεί επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών και τίτλος αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τίτλο σπουδών από την αλλοδαπή) • Αποδεδειγμένη εμπειρία στην υλοποίηση πολυεταιρικών χρηματοδοτούμενων έργων • Αποδεδειγμένη εμπειρία στην οργάνωση συναντήσεων στο πλαίσιο χρηματοδοτούμενων έργων • Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν φάκελο με την αίτησή τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, ώρα 10:00, στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Λόφος Νυμφών, Θησείο, 11810, Αθήνα.

δείτε εδώ την προκήρυξη