Οικονομία

Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηλιούπολης

Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηλιούπολης Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηλιούπολης
Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηλιούπολης 17 προσλήψεις για τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηλιούπολης ανακοινώνει το ΝΠΔΔ «Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης (Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.) Παύλος Πεντάρης».

Το «Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης (Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.) Παύλος Πεντάρης» ανακοινώνει 17 προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ,που εδρεύει στο Δήμο Ηλιουπόλεως

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-8-2014, με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 5 προσλήψεις 

ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων 10 προσλήψεις

ΥΕ Καθαριστών / τριών 2 προσλήψεις

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης (Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.) «ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ», Νικομάχου 18, Τ.Κ.163 41, Ηλιούπολη, υπ’ όψιν κυρίας Kυρ. Δεσύπρη (τηλ. επικοινωνίας: 210-9958084 και 9958089)

όλη η προκήρυξη στο τέλος της σελίδας στο επισυναπτόμενο αρχείο