Οικονομία

10 θέσεις εργασίας στην 22η εφορεία βυζαντινών αρχαιοτήτων

10 θέσεις εργασίας στην 22η εφορεία βυζαντινών αρχαιοτήτων
10 θέσεις εργασίας στην 22η εφορεία βυζαντινών αρχαιοτήτων Η 22η εφορεία βυζαντινών αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση του έργου "Αποκατάσταση και Στερέωση τμημάτων του Κάστρου Ναυπάκτου και Ανάδειξη του Αρχαιολογικού χώρου" για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών

 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου ως εξής :

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Π.Ε. Αρχιτέκτονες Μηχανικοί με ε§ειδΐκευση στην αποκατάσταση και ανάδει§η μνημείων

2

Οκτώ (8)μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ AIT/ΝΙΑΣ και Έδρα Υπηρεσίας

ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες με ε§ειδίκευση στις αναστηλωτικές -οικοδομικές εργασίες

8

Οκτώ (8)μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ AIT/ΝΙΑΣ και Έδρα Υπηρεσίας

Υποβολή Αιτήσεων συμμέτοχης
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να υποβάλουν έντυπη αίτηση εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της 22*ιε Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, τους δικτυακούς κόμβους του ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http: / / et.diavgeia.gov.gr/ f / vppot) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http:/ / www.yppo.gr, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ), δηλαδή στις 27-1-2014.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από 28-1-2014 έως καν 3-2-2014 είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα πρέπει να έχει πρωτοκολληθεί έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων, κατά τις ώρες 9:00 - 13:00 στα γραφεία της Γραμματείας της 22*ιε Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (Αρχοντικό Τζαβέλλα Σουλίου 4 Ναύπακτος 30300), όπου διατίθενται και σχετικά έντυπα αιτήσεων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέση μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η συσσώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:
α) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα  όπως  αναφέρονται  και  στην  παρούσα  προκήρυξη   πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.
β) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας, γ) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)
«Η ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ