Οικονομία

2 προσλήψεις στη ΔΕΗ Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών

2 προσλήψεις στη ΔΕΗ Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών
2 προσλήψεις στη ΔΕΗ Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Παραγωγής Νησιών για τις ανάγκες των (ΤΣΠ Αρκιών & ΤΣΠ Μεγίστης)

 ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

201

ΤΣΠ ΑΡΚΙΩΝ

ΝΗΣΟΣ ΑΡΚΙΟΙ

ΔΕ

Μηχανοτεχνιτών

ΜΕΚ

8

Μήνες

1

202

ΤΣΠ ΜΕΓΙΣΤΗΣ

ΝΗΣΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ

ΔΕ

Μηχανοτεχνιτών ΜΕΚ

8

μήνες

1

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

 Για τη θέση του ΤΣΠ Αρκιών: Γραφεία ΑΣΠ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, Περιοχή ΛΑΦΑΣΙ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, Τ.Κ.: 85200, αρμόδιος υπάλληλος: κ. ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ Ιωάννης, τηλ.: 22430 - 22780.
 Για τη θέση του ΤΣΠ Μεγίστης: Γραφεία ΑΣΠ ΚΑΡΠΑΘΟΥ, Περιοχή ΒΡΟΝΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΥ, Τ. Κ.: 85700, αρμόδιος υπάλληλος: κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ Σεβαστή, τηλ.:
22450 - 22588.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα καταστήματα της υπηρεσίας μας που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων, όπου αυτά εδρεύουν, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Προσοχή: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήματα που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο διαδικτυακό τόπο της ΔΕΗ ΑΕ ( γ) στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικό· δ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων    Διαγωνισμών Φορέων Εποχικό.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 17/02/2014

Ανακοίνωση ΣΟΧ 4/2014  Δ/νση Παραγωγής Νησιών