Οικονομία

ΙΕΚ Σιβιτανιδείου προσλήψεις εκπαιδευτών

ΙΕΚ Σιβιτανιδείου προσλήψεις εκπαιδευτών
ΙΕΚ Σιβιτανιδείου προσλήψεις εκπαιδευτών Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (I.E.Κ.) της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων με την υπ' αριθμόν 14/16-01-14 απόφαση της Ε.Ε. και με το αριθμ. πρωτ. 712/23-01 -14 έγγραφο του Γενικού Διευθυντή του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος προκηρύσσει την πρόσληψη εκπαιδευτών με ωριαία αντιμισθία για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εαρινού εξαμήνου

 του έτους κατάρτισης 2013 - 2014 που αρχίζει στις 17-02-2014 και τελειώνει στις 30­-06-2014.


Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν ως ωρομίσθιοι θα καλύψουν διδακτικές ανάγκες των παρακάτω μαθημάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και μικτών) των ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν κατά το εαρινό εξάμηνο και με βάση τα προβλεπόμενα από το νόμο, τα ισχύοντα για το Σιβιτανίδειο Ίδρυμα και τις αποφάσεις των οργάνων διοίκησης αυτού.

Β' ΕΞΑΜΗΝΟ


«ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ »
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ, ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ.


«ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ»
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ II, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ II, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.

«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»
ΑΓΓΛΙΚΑ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ, ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ II, ΧΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.


«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ»
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΧΡΗΣΗ Η/Υ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ-MARKETING, ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΚΡΩΝ (Μανικιούρ Πεντικιούρ), ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.

«ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»
αγγλικα, χρηση η/υ, γενικη λογιστικη ii, δικαιο ii, οικονομικα μαθηματικα ii, στατιστικη ii, διοικηση επιχειρησεων ii, πρακτικη γραμματειασ ii,
φορολογικη πρακτικη.

«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)»
αγγλικα, χρηση η/υ, γαλλικα, υγιεινη τροφιμων, τεχνη μαγειρικησ ii, στοιχεια ζαχαροπλαστικησ ii, ελεγχοσ εμπορευματων, διατητικη,
στοιχεια εστιατορικησ.

«ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ»
αγγλικα, χρηση η/υ, μεθοδοι αποτυπωσησ και σχεδιασησ, διακοσμητικο σχεδιο, δομικο-κατασκευαστικο σχεδιο, τεχνολογια υλικων, ιστορια
τεχνησ-αρχιτεκτονικησ.

«ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ»
αγγλικα, ηλεκτρονικοι υπολογιστες, εισαγωγη στην τεχνολογια πολυμεσων, ιστορια της τεχνης, χρωμα γραφικων τεχνων & πολυμεσων,
τεχνολογια εκτυπωσεων & αναπαραγωγης πολυμεσων, γραφιστικη ii, ηλεκτρονικη επεξεργασια μακετας, ηλεκτρονικη επεξεργασια εικονας.

«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»
αγγλικα, γαλλικα, χρηση η/υ, αρτοποιητικη τεχνη (θεωρία και πρακτική), ζαχαροπλαστικη τεχνη (θεωρία και πρακτική), διατροφη, ποιοτικος ελεγχοσ υλων και προϊοντων αρτοποιιασ - ζαχαροπλαστικης, στοιχεια συστηματων διαχειρισης της ποιοτητας-haccp.

«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ/WEB DESIGNER-DEVELOPER/VIDEO GAMES)»
αγγλικα, αλγοριθμικη & δομεσ δεδομενων ii, βασεισ δεδομενων, γλωσσα προγραμματισμου ii (c), δικτυα υπολογιστων, τεχνικη επικοινωνιασ -
επιχειρηματικοτητα.


«ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»
αγγλικα, χρηση η/υ, πειθαρχικο δικαιο δημοσιογραφων, τεχνικη τησ συνεντευξης, συνταξη δημοσιογραφικου κειμενου - ελληνικη γλωσσα, οργανωση - εκδοση εφημεριδας, κανονισμοι αθληματων, αθλητικο
δικαιο-θεσμοι.

«ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ»
αγγλικα, χρηση η/υ, νοσηλευτικη ii, νοσηλευτικη ασκηση στο νοσοκομειο i, γυναικολογια - παιδιατρικη, παθολογια, στοιχεια ψυχιατρικής - νευρολογίας i.

«ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»

αγγλικα, χρηση η/υ, θεωρια οδοντοτεχνιασ (κινητη προσθετικη), θεωρια οδοντοτεχνιασ (ακινητη προσθετικη), μηχανολογικοσ εξοπλισμοσ εργαστηριου-συντηρηση αυτου, οργανωση εργαστηριου.

Δ ΕΞΑΜΗΝΟ

«ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ»

ΣΧΕΣΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ : α) Ενδοκρινολογία, β) Πλαστική χειρουργική, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ -SPA : α) Μουσικοθεραπεία, β) Αρωματοθεραπεία, γ) Θαλασσοθεραπεία, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΤΑΤΟΟ ΜΕ ΧΕΝΑ.

«ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ»

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ, ΜΥΚΗΤΟΛΟΓΙΑ/ΙΟΛΟΓΙΑ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ.

« ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ II, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ.

«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»
ΑΓΓΛΙΚΑ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (GMP), ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ II, ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑ II, ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, MARKETING ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ.


«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ( WEB DESIGNER - DEVELOPER)»

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΣΤΟΧΩΡΩΝ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ VIDEO ΚΑΙ ΗΧΟΥ, ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ll/animation, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»
ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

«ΤΕΧΝΙΚΟΣΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ»
ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.


«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ»
ΑΓΓΛΙΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΔΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ.

«ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ) »
ΔΙΟΙΚΗΣΗ MARKETING, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ MARKETING (Marketing planning), ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΣΤΟ MARKETING, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΜΕΣΟΥ MARKETING-ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ MARKETING, ΔΙΕΘΝΕΣ MARKETING, MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, CASE STUDIES II, ΑΓΓΛΙΚΑ.

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ»
ΑΓΓΛΙΚΑ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ III: ΤΥΠΟΣ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ -ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.


Δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες , καθώς και οι απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο δημόσιο ή ιδιωτικό   τομέα, με την παρ. 15γ του άρθρου 27 του Ν. 4186/2013, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 4229/14, την Υ.Α. 2/106902/0022 (ΦΕΚ 3276/Τ.Β723-12-2013), την υπ' αριθμ. Δ2/18968/12-1 -96 άρθρο 4 παρ. 3 Απόφαση του ΥΠΕΠΘ ΦΕΚ 10/12-1-96 τεύχος Β' «Κανονισμός λειτουργίας I.E.Κ. της Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.», την Απόφαση 27/22-9­2000, την Απόφαση 28/11-9-2003, καθώς και την Απόφαση 39/31/8/2010 των οργάνων Διοίκησης της Σιβιτανιδείου Σχολής και με την προϋπόθεση να είναι: Α) Καθηγητές ΑΕΙ, ΤΕΙ Β) Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Γ) Μη Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης , Δ) Εμπειροτέχνες Κατά την επιλονή συνεκτιμώνται:

α) Η εργασιακή εμπειρία,

β) Η διδακτική εμπειρία,
γ) Η εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο των μαθημάτων που επιθυμούν να διδάξουν, η απόδοση και η συνέπεια,
δ) Η απόδοση, η συνέπεια, η διάθεση συνεργασίας και το επίπεδο συνεργασίας με τη Διεύθυνση του ΙΕΚ κατά τα προηγούμενα εξάμηνα,
ε) Οι συναφείς με το αντικείμενο μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών,
στ) Οι αποδεδειγμένα άνεργοι,
ζ) Κοινωνικά κριτήρια,
η) Τυχόν λοιπά προσόντα που δεν αναφέρονται παραπάνω και τα οποία, όμως, εκτιμώνται από το Δ.Σ. ότι συντελούν στην κατά το αρτιότερο επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών και στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του ΙΕΚ της Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι τίτλοι σπουδών, από τον βασικό έως τον μεταπτυχιακό, πρέπει να είναι συναφείς με το αντικείμενο που αιτούνται να διδάξουν οι εκπαιδευτές, με ευθύνη των ιδίων και των Διευθυντών των I.E.Κ. Η συνάφεια των τίτλων σπουδών των υποψηφίων εκπαιδευτών ελέγχεται από την Ε.Ε. με εισήγηση της Επιτροπής αξιολόγησης.

Οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και αναγνώριση ισοτιμίας από τα οικεία όργανα.

Τα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά πρέπει να είναι θεωρημένα από τις κατά τόπους αρμόδιες αρχές. Συγκεκριμένα, για τα πιστοποιητικά προϋπηρεσίας απαιτείται θεώρηση του γνήσιου του αντιγράφου. Για τους επαγγελματίες απαιτείται βεβαίωση της αρμόδιας Δ.Ο.Υ., στην οποία θα αναγράφεται ο χρόνος άσκησης του συγκεκριμένου επαγγέλματος.


Η αίτηση του υποψηφίου πρέπει να συνοδεύεται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Όσοι από τους ενδιαφερόμενους επιλεγούν θα υπογράψουν σχετική σύμβαση, στην οποία θα ορίζονται, εκτός των άλλων, οι ώρες απασχόλησης και αποζημίωσής τους, καθώς και υποχρεώσεις αυτών έναντι της Διοίκησης του ΙΕΚ.


Καλούνται όσοι έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να κριθούν για πρόσληψη ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές να υποβάλουν από 03-02-2014 μέχρι 07-02-2014 σχετική έντυπη αίτηση, καθώς και όλα τα αποδεικτικά των προσόντων τους, δικαιολογητικά, στη γραμματεία του I.E.Κ.
Η γραμματεία του I.E.Κ. θα δέχεται τις αιτήσεις και θα χορηγεί τα σχετικά έντυπα   τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:30 -13:30.