Οικονομία

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Αυτές είναι οι αλλαγές στην προκήρυξη για τις 1.116 μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Αυτές είναι οι αλλαγές στην προκήρυξη για τις 1.116 μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία
ΑΣΕΠ: Αλλαγές στην προκήρυξη 2Κ/2019 προβλέπει απόφαση της Ανέξαρτητης Αρχής που εκδόθηκαν αργά σήμερα βράδυ της Τετάρτης.

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε απόφαση του ΑΣΕΠ με αλλαγές στην προκήρυξη 2Κ/2019 που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.116 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Οι τροποποιήσεις που έγιναν είναι οι εξής:

  • Στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, στην παράγραφο «Παράβολο τριών (3) ευρώ, το οποίο προμηθεύεται… άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη», διαγράφεται στην πρώτη σειρά η λέξη «είτε» καθώς και στην τέταρτη σειρά η φράση «είτε από δημόσιο ταμείο».

  • Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄, ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ διαγράφεται η δεύτερη παράγραφος της περίπτωσης 1 «Όσοι αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να διοριστούν ως υπάλληλοι πριν από τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, εκτός εάν μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

  • Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, στην παράγραφο ΕΜΠΕΙΡΙΑ (Τρόπος απόδειξης – επισημάνσεις σχετικά με τον υπολογισμό της εμπειρίας και λοιπές διευκρινίσεις), και στην περίπτωση της Κωδικ. Θέσης 902 το εξής: «Σε καθήκοντα ή έργα του αντικειμένου που περιγράφεται στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα στον κωδικό 034.»

Δείτε το ΦΕΚ εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Οι αιτήσεις για τις 1.116 μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία