Ελλάδα

«Μην ξεχάσουμε»: Όλα έτοιμα για τη sold out συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

«Μην ξεχάσουμε»: Όλα έτοιμα για τη sold out συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Φωτογραφία: Eurokinissi
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, σε μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σαράντα πέντε χιλιάδες κόσμου θα γεμίσουν την προσεχή Παρασκευή το Καλλιμάρμαρο στη sold out συναυλία - αφιέρωμα στις 57 αθώες ψυχές που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, τον Φεβρουάριο του 2023.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Τσανακλίδου.

tempi2 d5a4a

Τη συναυλία διοργανώνει ο σύλλογος συγγενών των θυμάτων. Μία νύχτα μνήμης με την ευχή και την παράκληση ο κόσμος να γίνει ένα μέσα από τη μουσική και την αλληλεγγύη, «να μην ξεχάσουμε και να μην ξεχαστούμε...».

Ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία στα Τέμπη, οι συγγενείς μιλούν με τη φωνή των θυμάτων και ενώνονται μέσα από τον πόνο και την απουσία προσκαλώντας όλες και όλους να γίνουν η φωνή των αδικοχαμένων.

Οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν αφιλοκερδώς, με μοναδικό στόχο την εξύμνηση της ζωής και την τιμή όσων αποκλείστηκαν βίαια από αυτή.