Οικονομία

ΓΣΕΕ: Ξύλο στις 3 τα ξημερώματα σε συνέδριο στην Ρόδο (vid)

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Την βίαιη εισβολή περίπου 200 μελών του Π.Α.ΜΕ - μη συνέδρων - στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας, καταγγέλει η ΓΣΕΕ.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει το Συνέδριο της ΓΣΕΕ, το οποίο λόγω των επεισοδίων στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί στην Ρόδο.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν χτυπημένα 4 μέλη της Διοίκησης. Όπως έγινε γνωστό τραυματίστηκαν οι: Νίκος Κιουτσουκης γγ ΓΣΕΕ, Μάκης Θεοχάρης μέλος Δοίκησης ΓΣΕΕ, Γιώργος Μαλέας πρόεδρος ΕΚ Καστοριάς και ένας ακόμη σύνεδρος.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ σοβαρότατες είναι οι ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.