Οικονομία

20 θέσεις εργασίας στην εταιρεία ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

20 θέσεις εργασίας στην εταιρεία ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
20 θέσεις εργασίας στην εταιρεία ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Την έκδοση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση είκοσι (20) συνολικά θέσεων ειδικού τεχνικού προσωπικού, διοικητικού οικονομικού προσωπικού και τεχνικού - βοηθητικού προσωπικού στην Εταιρεία «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 περ.β του ν. 4146/2013, το κείμενο της οποίας παρατίθεται, ακριβώς όπως έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ»

ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΚΟΣΙ (20) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ -ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι πλήρους απασχόλησης και η κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών θα πραγματοποιηθεί με πρόσληψη προσωπικού, που θα γίνει με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μετά από δοκιμαστική περίοδο τριών (3) μηνών, κατ' εφαρμογή του άρθρου 13 ν 3429/2005.

Η πλήρωση των θέσεων γίνεται, με απόφαση του ΔΣ της Εταιρείας, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος κατέχει τα ανά ειδικότητα τυπικά, ουσιαστικά και πρόσθετα προσόντα που ορίζονται στην παρούσα προκήρυξη καθώς και τα γενικά προσόντα που καθορίζονται στο άρθρο 3 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Εταιρείας και αναλύονται κατωτέρω. Η ανάθεση καθηκόντων και η κατανομή και τοποθέτηση του προσληφθέντος προσωπικού σε θέσεις ευθύνης (Διευθυντή. Προϊστάμενου Τμήματος. Υπευθύνου Γραφείου κλπ), όπως αυτές καθορίζονται και περιγράφονται στον οικείο κανονισμό (ΦΕΚ Β 2653/18-10­2013), γίνεται από το Διευθύνοντα Σύμβουλο. Οι αποδοχές και τα επιδόματα, για κάθε κατηγορία, καθορίζονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4024/2011, όπως ισχύει. Με απόφαση του ΔΣ είναι δυνατή η χρήση υπηρεσιών εξειδικευμένων εταιριών ή συμβούλων για την υποστήριξη της Εταιρείας κατά τη διαδικασία επιλογής του προσωπικού.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΩΝ
Η Εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 4/6.9.2013 Απόφαση του ΔΣ, προκηρύσσει την πλήρωση είκοσι (20) συνολικά θέσεων, δηλ. έξι (6) θέσεων Ειδικού - Τεχνικού Προσωπικού, δώδεκα (12) θέσεων Διοικητικού - Οικονομικού Προσωπικού και δύο (2) θέσεων Τεχνικού - Βοηθητικού Προσωπικού, σύμφωνα με το οργανόγραμμα και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της, που εγκρίθηκε με την υπ' αριθμ. 45241/ΔΙΟΕ 845/15-10-2013 Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών - Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας (ΦΕΚ Β 2653/18-10-2013).

ι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή:
1. Έντυπη αίτηση υποψηφιότητας (όπως συνημμένη υπάρχει στο Παράρτημα I της παρούσας). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα μόνο για μια θέση.
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (έως 3 σελίδες).
3. Συνημμένους, σε επικυρωμένες φωτοτυπίες από δημόσια Αρχή ή αρμόδιο φορέα, τους τίτλους σπουδών τους καθώς και την αναγνώριση της ισοτιμίας των τυχόν πτυχίων της αλλοδαπής.
4. Βεβαίωση προϋπηρεσίας, η οποία θα προκύπτει αποκλειστικά από αντίστοιχη βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο ενσήμων ασφάλισης ή φωτοτυπίες συμβάσεων ή δελτία παροχής υπηρεσιών (ΔΠΥ) ή βεβαίωση έναρξης επαγγέλματος ή βεβαίωση εγγραφής σε οικείο επαγγελματικό Επιμελητήριο.
5. Βεβαίωση εργοδοτών με πλήρη περιγραφή του αντικειμένου εργασίας, για την απόδειξη της ποιοτικής και ειδικής εμπειρίας τους.
6. Εκδήλωση / τεκμηρίωση ενδιαφέροντος τους για συγκεκριμένη θέση.
7. Πρόσφατη φωτογραφία.


Σημειώνεται ότι αποκλειστικός τρόπος υπολογισμού του απαραίτητου χρόνου γενικής ή ειδικής επαγγελματικής εμπειρίας, είναι η προσμέτρηση σε μήνες, από τη λήψη του αντίστοιχου πτυχίου ή τίτλου σπουδών, μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης. Κρίσιμος χρόνος για τον έλεγχο της συνδρομής των τυπικών προσόντων είναι αποκλειστικά ο χρόνος υποβολής της αντίστοιχης αίτησης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ