Οικονομία

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 30 καθηγητών στον δήμο Παλλήνης

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 30 καθηγητών στον δήμο Παλλήνης
Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, τριάντα (30) ΠΕ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες , με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2019-2020 μέσω της ΓΓΑ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω άλλου νομίμως εξουσιοδοτημένου από αυτούς προσώπου στο πρωτόκολλο της Επιχείρησης στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π., οδός Κλειτάρχου Αριστείδου, τηλ. επικοινωνίας: 2106619937, ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., από την Δευτέρα 9-9-2019 έως και την Τετάρτη 18-9-2019 (εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την τελευταία ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο).

Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι φέρουν ακέραια την ευθύνη της έγκαιρης παραλαβής τους εντός των προαναφερόμενων χρονικών περιθωρίων.

Η παρούσα ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων: 1) της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού-Πολιτισμού-Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα και 2) στο Δημοτικό Κατάστημα καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» της Επιχείρησης. Περίληψη της παρούσης θα δημοσιευτεί σε δύο (2) τοπικές ημερήσιες εφημερίδες του Ν. Αττικής.

Δείτε εδώ την προκήρυξη