Οικονομία

603 προσλήψεις για κατασκηνώσεις και ναυαγοσώστες

603 προσλήψεις σε κατασκηνώσεις και ναυαγοσώστες για το 2014 603 προσλήψεις σε κατασκηνώσεις και ναυαγοσώστες για το 2014
603 προσλήψεις για κατασκηνώσεις και ναυαγοσώστες Με τετράμηνες συμβάσεις θα καλυφθούν οι ανάγκες των δήμων για προσλήψεις στις δημοτικές κατασκηνώσεις καθώς και για τους ναυαγοσώστες για το 2014.

Για την κάλυψη των κενών στις δημοτικές κατασκηνώσεις και τις ανάγκες σε ναυαγοσώστες έχουν εγκριθεί 603 προσλήψεις .Οι 450 θέσεις αφορούν τις κατασκηνώσεις και 153 θέσεις ναυαγοσωστών

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πρόσφατο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τις δύο παραπάνω κατηγορίες προσωπικού δεν προβλέπεται διακοπή προσλήψεων λόγω εκλογών .

Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν με βάση το άρθρο 206 παρ. 1 Ν. 3584/2007, με το οποίο προβλέπεται η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους τέσσερις (4) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

Οι υποψήφιοι ναυαγοσώστες οφείλουν να διαθέτουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλον ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, και άδεια ναυαγοσώστη σε Ισχύ, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.