Οικονομία

Βεβαίωση συντάξεων ΝΑΤ 2014

Βεβαίωση συντάξεων ΝΑΤ 2014 Βεβαίωση συντάξεων ΝΑΤ 2014
Βεβαίωση συντάξεων ΝΑΤ 2014 Το ΝΑΤ ενημερώνει με ανακοίνωση του τους συνταξιούχους του ότι, για τις δηλώσεις οικονομικού έτους 2014 (που αφορούν εισοδήματα έτους 2013), τα ποσά των αποδοχών συντάξεων, θα είναι προσυμπληρωμένα στα έντυπα Ε1 των φορολογικών δηλώσεων, που θα εκδίδονται μέσω TAXIS, για όλους τους συνταξιούχους και έτσι δεν θα χρειαστεί να τους χορηγηθεί η βεβαίωση συντάξεων ΝΑΤ για την δήλωση του 2014.

Για τους συνταξιούχους ΝΑΤ που επιθυμούν την έκδοση βεβαίωσης αποδοχών συντάξεων για άλλους λόγους, τους ενημερώνουμε ότι, από την ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Μαρτίου 2014, θα έχουν τη δυαντότητα να λάβουν τις βεβαιώσεις αποδοχών ΝΑΤ/ΚΕΑΝ έτους 2013, για όλες τις κατηγορίες σύνταξης (γήρατος, αναπηρίας, θανάτου), από τα Κ.Ε.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) όλης της χώρας.

Επιπρόσθετα, από 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, οι συνταξιούχοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν τις βεβαιώσεις αποδοχών και ηλεκτρονικά
(όπως και το προηγούμενο έτος),πληκτρολογώντας
- τον Α.Φ.Μ. (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου )
- τον Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)
- τον Α.Μ.Σ (Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου)
σύμφωνα με οδηγίες που θα αναρτήσουμε έγκαιρα στην ιστοσελίδα μας www.nat.gr
Η Βεβαίωση Αποδοχών που θα εκδίδεται, θα είναι ΕΝΙΑΙΑ για ΝΑΤ-ΚΕΑΝ
Μέσω της ιστοσελίδας, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ/ΚΕΑΝ, που ζουν στο εξωτερικό,
χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθούν στις Υπηρεσίες του ΝΑΤ στην Ελλάδα.

Από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στο Κεντρικό κτίριο του ΝΑΤ, θα χορηγούνται επίσης βεβαιώσεις αποδοχών,σε εξαιρετικές περιπτώσεις.