Οικονομία

ΟΑΕΔ: Καταβολή επιδόματος αφερεγγυότητας των εργαζομένων του MEGA

ΟΑΕΔ: Καταβολή επιδόματος αφερεγγυότητας των εργαζομένων του MEGA
Το πρώτο 15νθημερο του Νοεμβρίου θα καταβληθεί το επίδομα αφερεγγυότητας στους εργαζόμενους του Mega. 

Αυτό προκύπτει από την συνάντηση του διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη, παρουσία του Γενικού Διευθυντή Εργατικού Δυναμικού του Οργανισμού Δημήτρη Μπουγιακλή, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) Μαρία Αντωνιάδου, τους εκπροσώπους των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Πάνο Τουμάση και Αντώνη Φουρλή και τον νομικό σύμβουλο της Ένωσης Απ. Τσαλαπάτη για το θέμα του επιδόματος αφερεγγυότητας και μια σειρά ζητημάτων του κλάδου των ΜΜΕ.

Κατόπιν πρωτοβουλίας της νέας Διοίκησης του ΟΑΕΔ, το ζήτημα του επιδόματος αφερεγγυότητας για τους εργαζομένους του Mega θα έχει διευθετηθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ τόνισε ότι ήδη έχουν γίνει όλες οι δέουσες ενέργειες, ούτως ώστε να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις που είχαν παρουσιαστεί τους προηγούμενους μήνες.

Επίσης, ο κ. Πρωτοψάλτης κατέστησε σαφές ότι επιθυμεί να υπάρχει διαρκής επικοινωνία με την ηγεσία της ΕΣΗΕΑ, ούτως ώστε ο ΟΑΕΔ να συμβάλλει αποφασιστικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε επίπεδο απασχόλησης ο κλάδος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)