Οικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ β στάδιο αξιολόγησης φορέων ΟΣΔΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ β στάδιο αξιολόγησης φορέων ΟΣΔΕ ΟΠΕΚΕΠΕ β στάδιο αξιολόγησης φορέων ΟΣΔΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ β στάδιο αξιολόγησης φορεών ΟΣΔΕ Πρόσκληση για αξιολόγηση Β΄ Σταδίου των Φορέων Α΄Βαθμού που πληρούν τα κριτήρια μετά την εξέταση των ενστάσεων στα πλαίσια του ΟΣΔΕ για τα έτη 2014-2020 εξέδωσε σήμερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συγκεκριμένα σε συνέχεια απόφασης του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ με θέμα «Αξιολόγηση ενστάσεων κατά το πρώτο στάδιο Αξιολόγησης των Αιτήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πιστοποίηση Φορέων Α, Β και Φορέα Συντονισμού για την συγκέντρωση και υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης για την περίοδο 2014- 2020»,παρακαλούνται οι κάτωθι υποψήφιοι Φορείς όπως προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δομοκού 5 Αθήνα την Tετάρτη 2 Απριλίου 2014 και σε ώρα 11:00 π.μ για την αξιολόγησή τους κατά το δεύτερο στάδιο Αξιολόγησης Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.  Κατά το δεύτερο στάδιο αξιολόγησης, οι Φορείς θα κριθούν στα κάτωθι:

Απάντηση ερωτηματολογίου από τον υπεύθυνο του έργου του Φορέα ή σε περίπτωση κωλύματος αυτού, από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του, που θα αφορά τη αίτηση και τη νέα Κ.Α.Π.

Παράδοση εξουσιοδοτήσεων αγροτών σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αντίστοιχη παράγραφο της πρόσκλησης και εφόσον δεν έχουν προσκομιστεί κατά το πρώτο στάδιο αξιολόγησης σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην υπ’ αριθ. 8008/22.01.2014 Πρόσκληση Εκδήλωσης

Ενδιαφέροντος για Πιστοποίηση – Αναγνώριση Φορέων Α' Βαθμού, Φορέων Β' Βαθμού & Φορέα Συντονισμού στα πλαίσια του ΟΣΔΕ για τα έτη 2014-2020 και στην υπ’ αριθ. 11545/29.01.2014 Εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ με θέμα «Πιστοποίηση φορέων για την συμπλήρωση και υποβολή Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης στα πλαίσια του ΟΣΔΕ 2014-2020».