Οικονομία

ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν προσωρινά αποτελέσματα της 2Ε/2019

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Όπως ανακοίνωσωε σήμερα το ΑΣΕΠ εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2019 για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ελεγκτή Ιατρού Ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής [κωδικός θέσης: 10006], στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, καθώς και ο πίνακας κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο πίνακας κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) εμφανίζεται μόνο με τον Αριθμό Μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα Παρασκευή 03.04.2020 έως και την πάροδο της Δευτέρας 13.04.2020.

Σύμφωνα με την από 30/03/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ.75Α/2020 άρθρο 46 παρ. 1) η υποβολή των ενστάσεων θα γίνεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης. Τέλος, γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για τoν περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 η υπηρεσία μας θα δέχεται ερωτήματα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2131319100.