Οικονομία

Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες του ΑΣΕΠ - Τα τηλέφωνα και τα email για την εξυπηρέτηση

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Κανένας ενδιαφερόμενος δεν θα εξυπηρετείται, με αυτοπρόσωπη παρουσία στις υπηρεσίες του ΑΣΕΠ όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή και παραθέτει τηλέφωνα εξυπηρέτησης και email που θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εξυπηρετούνται

Με απόφαση του προέδρου του ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, κατ’ εφαρμογή του άρθρου τριακοστού όγδοου της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 20ης Μαρτίου 2020 (ΦΕΚ 68/τ.Α΄/20-3-2020), αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στο ΑΣΕΠ για όσο χρόνο εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος δημόσιας υγείας η έλλειψη του οποίου βεβαιώνεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, η εξυπηρέτηση του κοινού θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά, ή μέσω e-mail ή και μέσω κατ’ ιδίαν συνάντησης, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με την αρμόδια Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π.

ΤΟΜΕΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Πληροφορίες 213 13 19 100 - Επιλογή 2 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

(εγγραφή νέου μέλους, είσοδος μέλους, μητρώο, ηλεκτρονική αίτηση)Πληροφορίες 213 13 19 100 - Επιλογή 4 Helpdesk Α.Σ.Ε.Π. Τηλ.: 231 3321 202 - 231 3321 204 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.