Οικονομία

Ειδικές τιμές στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Ειδικές τιμές στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ
Ειδικές τιμές στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ Παρεπεμπτικά του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για διαγνωστικές και απεικονιστικές εξετάσεις, με τιμές κρατικού τιμοκαταλόγου, δέχεται το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».Παρεπεμπτικά του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για διαγνωστικές και απεικονιστικές εξετάσεις, με τιμές κρατικού τιμοκαταλόγου, δέχεται το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Σήμερα, η διοίκηση του Ιδρύματος ανακοίνωσε ειδικές τιμές για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, για κλινικό έλεγχο και εξετάσεις. Η προσφορά ισχύσει έως τις 6 Ιουνίου και περιλαμβάνει, επίσης, επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, για όλες τις ειδικότητες, στην τιμή των 20 ευρώ και ειδική τιμή 8 ευρώ στην απλή ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8:00 έως τις 15:00, οι ασφαλισμένοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210- 6972000 για τα εξωτερικά ιατρεία, 210- 6972134 για τα διαγνωστικά εργαστήρια και 210- 6972052- 4 για τα ακτινοδιαγνωστικά εργαστήρια.