Οικονομία

Ξεκίνησαν οι ενστάσεις στον ΟΑΕΔ για τις κατασκηνώσεις

Ξεκίνησαν οι ενστάσεις στον ΟΑΕΔ για τις κατασκηνώσεις
Ξεκίνησαν οι ενστάσεις στον ΟΑΕΔ για τις κατασκηνώσεις Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε χθες τα προσωρινά αποτελέσματα για τις δωρεάν κατασκηνώσεις 2014 . Απο σήμερα έως και την Πέμπτη μπορούν όσοι δεν έχουν επιλεγεί να υποβάλουν ένσταση στο site του ΟΑΕΔ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 03/06/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 8η ΠΡΩΪΝΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 05/06/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 12η ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ

Η φόρμα για την ένσταση εδώ

Οδηγίες του ΟΑΕΔ για την υποβολή ένστασης

Στο παραπάνω πεδίο που αναγράφονται οι λόγοι της ένστασης, παρακαλώ συμπληρώστε υποχρεωτικά τον αριθμό και τον λόγο για τον οποίο ενίστασθε, όπως εμφανίζεται παρακάτω, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται όπου απαιτείται. Αν η ένσταση υποβάλλεται για παραπάνω από έναν λόγο, τότε παρακαλώ συμπληρώστε τους αντίστοιχους αριθμούς. Σε περίπτωση που η ένστασή σας υποβάλλεται για κάποιο άλλο λόγο που δεν περιγράφεται παρακάτω, συμπληρώσετε τον αριθμό 12 και μια σύντομη περιγραφή 400 χαρακτήρων.

ΛΟΓΟΙ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

1. Έχω την ιδιότητα του εργαζόμενου, όπως απαιτείται : το έτος 2013 πραγματοποίησα 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

2. Έχω την ιδιότητα του ανέργου όπως απαιτείται : μέχρι την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ήμουν εγγεγραμμενος στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ με συνεχόμενη ανεργία τουλάχιστον 6 μηνών.

3. Το πραγματικό οικογενειακό μου εισόδημα κατά το οικονομικό έτος 2013 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2012) δεν υπερβαίνει τα 16000 ευρώ.

4. Συμπλήρωσα σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία της αίτησης μου.

5. Τα στοιχεία της αίτησής μου αποδεικνύονται από τα δικαιολογητικά που προσκόμισα εμπρόθεσμα.

6. Προσκόμισα εμπρόθεσμα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

7. Στο μητρώο δεν έχουν συμπεριληφθεί ωφελούμενα τέκνα μου. (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ, ΑΜΚΑ ΤΕΚΝΩΝ, ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΕΚΝΩΝ)

8. Έχουν υπολογιστεί λανθασμένα τα μόρια μου για το κριτήριο "Πραγματικό Οικογενειακό Εισόδημα Οικ. Έτους 2013 (υποχρεωτικά συνυποβάλλεται εκκαθ. σημείωμα οικ. έτους 2013).

9. Έχουν υπολογιστεί λανθασμένα τα μόρια μου για το κριτήριο "Αριθμός Ανηλίκων Τέκνων"

10. Έχουν υπολογιστεί λανθασμένα τα μόρια μου για το κριτήριο "Χρόνος συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας"

11. Δεν έχει κατατεθεί αίτηση για το ίδιο ωφελούμενο τέκνο μου από τον άλλο γονέα. Συμπλήρωσα σωστά το ΑΜΚΑ του ωφελούμενου τέκνου μου. (Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του ωφελούμενου τέκνου σας).

12. Άλλοι λόγοι. (Ανάπτυξη ελευθέρου κειμένου)

Eπισήμανση : Μετά την υποβολή της ένστασης θα πρέπει να έχει εμφανιστεί το μήνυμα στην οθόνη σας Η Αιτηση σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και να σας εμφανίζει και τον αριθμο πρωτοκόλλου της ένστασης . Αν δεν έχει και αριθμό πρωτοκόλλου ενστασης τότε δεν έχει περάσει επιτυχώς στο σύστημα και πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε.