Ελλάδα

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που είχε τραυματίσει βαριά τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που είχε τραυματίσει βαριά τον πατέρα του με ψαροντούφεκο Φωτογραφία: INTIME
Νεκρός εντοπίσθηκε ο 40χρονος,που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του πριν από λίγες ημέρες και αναζητούσε η Αστυνομία.

Η σορός του 40χρονου άνδρα εντοπίσθηκε στη θάλασσα, στην περιοχή Πευκάκια,κοντά στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου.

Παράλληλα στην περιοχή Πευκάκια εντοπίσθηκε και το ηλεκτρικό ποδήλατο με το οποίο μετακινούνταν τελευταία ο 40χρονος.

Άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου βρέθηκαν αμέσως στην περιοχή και περισυνέλεξαν τη σορό την αποία διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν και μετέφεραν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης και από τότε ο δράστης παρέμενε άφαντος.

Ο 69χρονος πατέρας του εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης γιος και πατέρας μάλωσαν, ο γιος πήρε το ψαροντούφεκο που είχε μπροστά μονό καμάκι και έριξε στον πατέρα του στο στήθος. Ο 40χρονος, μάλιστα, κατάφερε και έβγαλε το καμάκι, όπλισε ξανά το ψαροντούφεκο, έριξε και δεύτερη βολή, πετυχαίνοντας τον πατέρα του πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου.

Στο σπίτι πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, επαφή με το περιβάλλον, μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα. Ο 69χρονος από τον Βόλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρέσουν το καμάκι από το κεφάλι. Από τότε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.