Οικονομία

Παράταση για 37 προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Παράταση για 37 προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Παράταση για 37 προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά τριάντα επτά (37) ατόμων για την αντιμετώπιση των εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης & Αθλητισμού του Δήμου μας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη

, και συγκεκριμένα τις εξής ειδικότητες ανά αριθμό ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΕΞΙ (6)

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

ΠΕ με την αντίστοιχη ειδικότητα

ΕΞΙ (6)

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ (Δημοτικής Εκπαίδευσης)

ΕΞΙ (6)

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΕΞΙ (6)

ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΕΞΙ (6)

ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΙ

ΕΝΑ (1)

ΨΥΧΟΛΟΓΟ

ΔΥΟ (2) ΔΥΟ (2) ΔΥΟ (2)

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ

ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ

ΠΕ με την αντίστοιχη ειδικότητα & εξειδίκευση στην ειδική αγωγή

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής και απαραίτητων δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και υποβάλλουν την αίτηση αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση : Δήμος Θεσσαλονίκης, Κλεάνθους 57, Τ.Κ. 544 53, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντας την προς τη Δ/νση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, υπόψη κας Μπεναρδή Παναγιώτας (τηλ. Επικοινωνίας : 2310 840 295 και 2310 841 962).
 
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η παράταση προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων είναι τέσσερις (4) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) με τελική ημερομηνία την Παρασκευή 13/06/2014.

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν, τα κατωτέρω δικαιολογητικά:

1)    Ανεπικύρωτο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή επικυρωμένα άλλα δημόσια έγγραφα από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή βεβαίωση αστυνομικής αρχής ή τις κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας οδήγησης ή τις κρίσιμες σελίδες του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης.

2)    Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει τους φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα του άρθρου 14 παρ.1 του ν. 2190/1994 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του ν.3812/2009 στους οποίους έχει απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, καθώς και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη) κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του. Η εν λόγω υπεύθυνη δήλωση απαιτείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται κώλυμα πρόσληψης λόγω υπέρβασης της οκτάμηνης απασχόλησης.