Οικονομία

44 θέσεις εργασίας στην περιφέρεια Αττικής

44 θέσεις εργασίας στην περιφέρεια Αττικής
Πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας ως οκτώ (8) μηνών και σύμφωνα με τα οριζόμενα στις κείμενες διατάξεις, συνολικά σαράντα τεσσάρων (44) ατόμων για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, της Περιφέρειας Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους – υπεύθυνη δήλωση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού έως και την Τρίτη, 2-2-2021 στις 2:00μ.μ., ανάλογά με το επίθετό τους, αναγράφοντας στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος το ονοματεπώνυμο τους, ως εξής:

- Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. οι υποψήφιοι που το επίθετό τους αρχίζει από Α έως και Κ

- Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. οι υποψήφιοι που το επίθετό τους αρχίζει από Λ έως και Ω

Το προσωπικό θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν αξιολόγησης και επιλογής από τριμελή επιτροπή, η οποία θα συγκροτηθεί για τον σκοπό αυτό στην Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με το άρθρο 159 του ν3852/2010.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει στην Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, ως αρμόδια υπηρεσία για τον συντονισμό των δράσεων της Περιφέρειας Αττικής σε κρίσιμους τομείς στο πλαίσιο λήψης των απαραίτητων μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, της προστασίας των εργαζομένων και των συναλλασσόμενων με τις δημόσιες υπηρεσίες πολιτών, η οποία εν συνεχεία θα προβεί στην τοποθέτηση των υπαλλήλων στις οργανικές μονάδες της Περιφέρειας Αττικής ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών του φορέα, όπως αυτές θα έχουν διαμορφωθεί την ημερομηνία της πρόσληψης, σε συνδυασμό με την εκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων.

Σε περίπτωση ανάγκης λήψης έκτακτων μέτρων λόγω της συνεχιζόμενης υγειονομικής και επιδημιολογικής εξέλιξης της χώρας μας, το προσωπικό που θα προσληφθεί δύναται να μετακινείται με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, σε άλλες υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων του φορέα, προς αντιμετώπιση των ανακυπτουσών έκτακτων και απρόβλεπτων αναγκών.

Επίσης, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας δύναται να ανατίθενται στο προσωπικό που θα προσληφθεί, επιπλέον καθήκοντα που σχετίζονται με την καταπολέμηση και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, όπως ενδεικτικά: θερμομέτρηση εισερχομένων στα κτίρια της Περιφέρειας Αττικής, ανάθεση οδήγησης σύμφωνα με το άρθρο 47 του Ν.4250/2014, όπως ισχύει.

Δείτε εδώ περισσότερα