Οικονομία

ΕΛΓΟ Δήμητρα :Παράταση για το πρόγραμμα ΑγροΕΤΑΚ

ΕΛΓΟ Δήμητρα :Παράταση για το πρόγραμμα ΑγροΕΤΑΚ ΕΛΓΟ Δήμητρα :Παράταση για το πρόγραμμα ΑγροΕΤΑΚ
ΕΛΓΟ Δήμητρα :Παράταση για το πρόγραμμα ΑγροΕΤΑΚ Την παράταση της προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα ΑγροΕΤΑΚ αλλά και την αλλαγή της πρόσκλησης ανακοινώνει το ΕΛΓΟ Δήμητρα.

Απο το ΕΛΓΟ Δήμητρα ανακοινώνεται η τροποποίηση της με αριθμ. πρωτ. 2455/4-6-2014 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της Πράξης “ΑγροΕΤΑΚ” καθώς και η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προτάσεων έργων ΕΤΑΚ και κατάθεσης των προβλεπόμενων δικαιολογητικών έως 10 Ιουλίου 2014.

Σύμφωνα με την παραπάνω παράταση ,καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με διδακτορικό, να υποβάλουν προτάσεις για την υλοποίηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΕΤΑΚ) μέχρι την Πέμπτη 10 Ιουλίου αντί της αρχικής καταληκτικής ημερομηνίας 7 Ιουλίου.

«Ο σκοπός της Πράξης θα επιτευχθεί με τη χρηματοδότηση καινοτόμων ιδεών αυτοαπασχολούμενων διδακτόρων για τη διαμόρφωση και εκπόνηση 150 Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΕΤΑΚ) εφαρμοσμένης έρευνας στον αγροτικό τομέα και την παρεπόμενη επιμόρφωση με τα αποτελέσματα αυτών 4.500 τελικών ωφελούμενων της παραγωγικής βάσης (αγροτών, επιχειρήσεων, στελεχών δημόσιας διοίκησης)

«Δικαίωμα υποβολής προτάσεων για έργα ΕΤΑΚ έχουν όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, μη έχοντες σχέση εξαρτημένης εργασίας με τρίτους και αμειβόμενοι με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, οι οποίοι έχουν καινοτόμες ιδέες, που αφορούν σε εφαρμοσμένη έρευνα, με άμεση πρακτική εφαρμογή στον αγροτικό τομέα και ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν αυτή τους την ιδέα προς όφελος του ΥΠΑΑΤ, του αγροτικού κόσμου και της αγροτικής οικονομίας γενικότερα στις ερευνητικές μονάδες του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.»