Οικονομία

Επιδομα λουτροθεραπείας εως 31/10 οι αιτήσεις στον ΕΟΠΥΥ

Επιδομα λουτροθεραπείας εως 31/10 οι αιτήσεις στον ΕΟΠΥΥ Επιδομα λουτροθεραπείας εως 31/10 οι αιτήσεις στον ΕΟΠΥΥ
Επιδομα λουτροθεραπείας εως 31/10 οι αιτήσεις στον ΕΟΠΥΥ Την έναρξη των αιτήσεων για το το επίδομα λουτροθεραπείας κοινοποιεί με εγκύκλιο του ο ΕΟΠΥΥ και κάνιε γνωστό το ποσό που θα δικαιολογεί για κάθε λουτροθεραπεία αλλά και το ανώτατο όριο λούσεων

Ειδικότερα με την εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ γίνεται γνωστό ότι το καταβληθέν ποσό εξόδων λουτροθεραπείας για την πραγματοποίηση δέκα πέντε (15) λούσεων έχει οριστεί από τον Ε.Κ.Π.Υ. σε 150 € και σε καμία περίπτωση δεν δύναται να το υπερβαίνει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν λιγότερες λούσεις θα αποδίδεται ποσό που αντιστοιχεί στις πραγματοποιούμενες κατά αναλογία λουτροθεραπείες.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβάλουν οι ασφαλισμένοι προκειμένου να λάβουν το επίδομα λουτροθεραπείας κατά τη διάρκεια της λουτρικής περιόδου (από 1/6/2014 έως 31/10/2014) καθορίστηκαν με το ανωτέρω έγγραφο.

Επισημαίνεται ότι η υποβολή των αιτημάτων των ασφαλισμένων όλων των ενταχθέντων στον ΕΟΠΥΥ φορέων θα γίνεται στις Περ/κές Δ/νσεις του ΕΟΠΥΥ στη χωρική αρμοδιότητα των οποίων κατοικεί ο ασφ/νος.

Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ θα υποβάλλουν τα αιτήματά τους στα Τμήματα Παροχών του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ που εξυπηρετούνταν μέχρι σήμερα.