Οικονομία

8 θέσεις εργασίας στην Λακωνία

8 θέσεις εργασίας στην Λακωνία
8 θέσεις εργασίας στην Λακωνία Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου α) (μέχρι 34 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων και β) (μέχρι 60 ημερομίσθια ) συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς

για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες :

ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ

Ανατολικής Μάνης

Όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες της περιοχής ευθύνης του Δήμου

1

34

Ευρώτα

Όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες της περιοχής ευθύνης του Δήμου

1

60

Μονεμβασίας

Όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες της περιοχής ευθύνης του Δήμου

2

60

Σπάρτης

Όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες της περιοχής ευθύνης του Δήμου

2

34

ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ

Σπάρτης

Σπαρτιατών

2

60

Κύριο έργο :
α) των Επιστατών είναι η ευθύνη για την ποιότητα της εργασίας των ψεκασμών, όσον αφορά την κάλυψη της έκτασης της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας, την αποφυγή επικάλυψης ψεκαζομένων περιοχών, τον κατά μέτωπο ψεκασμό της περιοχής, την επίβλεψη των οδηγών των ψεκαστικών μηχανημάτων σε συνεργασία με τον Τομεάρχη Γεωπόνο και
β) των εργατών αποθήκης είναι ότι καθορίζεται με απόφαση του Διευθυντή της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Λακωνίας «Καθήκοντα Εργατών Δακοκτονίας» .
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
 
ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ
Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά:
(1)    Σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα προηγούνται οι μόνιμοι κάτοικοί της (Α' βαθμός εντοπιότητας)
(2)    Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου (Β' βαθμός εντοπιότητας)
(3)    Ακολουθούν οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας (Γ' Βαθμός)
(4)    Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Περιφερειακών Ενοτήτων της Χώρας (Δ'βαθμός)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ειδικότερα, με την αίτησή του πρέπει να υποβάλει:
1.    Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
2.    Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα.
 
3. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, Διεύθυνση Διοικητικού - Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, Διοικητήριο, 2ο χλμ Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου, Τ.Κ. 23100 Σπάρτη, απευθύνοντάς την υπόψη κ. Ελένης Αραχωβίτη ( τηλ. επικοινωνίας: 2731363188)
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι επτά (7) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014   έως και την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 .