Οικονομία

25 προσλήψεις στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

25 προσλήψεις στο Δήμο Αγίου Δημητρίου
25 προσλήψεις στο Δήμο Αγίου Δημητρίου Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε (25) ατόμων

, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, ως εξής:

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

Τυπικά προσόντα

ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

2 μήνες

20

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα σύμφωνα με την παρ. 2, αρ.5 του ν.2527/1997

ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων

2 μήνες

5

Άδεια οδήγησης Γ'ή Γ'και Ε' κατηγορίας (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

•    Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
•    Να μην έχουν κώλυμα κατά το αρ.8 του υπαλληλικού κώδικα ( δηλαδή να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα).
•    Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.
•    Να μην έχουν κώλυμα 24μηνης απασχόλησης ως εργάτες ή ως οδηγοί στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.
•    Να μην έχουν απασχοληθεί με δίμηνη σύμβαση εργασίας μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται με αφετηρία το τέλος της απασχόλησης για την οποία ο υποψήφιος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω, επίσης έχουν κώλυμα υπέρβασης 8μηνης απασχόλησης μέσα στο κρίσιμο 12μηνο.
•    Να μην έχουν κώλυμα 3μηνου μεταξύ των συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας που συνάπτονται με τον ίδιο εργαζόμενο και τον ίδιο εργοδότη για την κάλυψη ίδιων ή παρεμφερών αναγκών.
•    Να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης Γ'ή Γ'και Ε'κατηγορίας (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) σε ισχύ (αφορά τους οδηγούς).
•    Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για του μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2.    Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
3.    Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ'ή Γ'και Ε'κατηγορίας όπου να φαίνεται η ημερομηνία αρχικής κτίσης και αν απαιτείται, βεβαίωση αρμόδιας υπηρεσίας Υπουργείου Συγκοινωνιών για την αρχική κτίση αυτής (αφορά τους οδηγούς).
4.    Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για όσους απαιτείται (αφορά τους οδηγούς).
5.    Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού, η οποία να είναι σε ισχύ και η οποία εκδίδεται από τη Διεύθυνση Οργάνωσης και Πληροφορικής του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (αφορά τους οδηγούς).
6.    Υπεύθυνη δήλωση για περίπτωση δίμηνης απασχόλησης (χρονικό διάστημα και φορέα απασχόλησης) , για πιθανό κώλυμα υπέρβασης της 8μηνης απασχόλησης (χρονικό διάστημα και φορέα απασχόλησης) και ότι δεν έχουν κώλυμα 24μηνης απασχόλησης ως εργάτες ή οδηγοί στο Δήμο Αγίου Δημητρίου και σε περίπτωση απασχόλησης θα αναφέρονται η χρονική περίοδος και το αντικείμενο απασχόλησης.
7.    Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο Γραφείο Προσωπικού (3ος όροφος), Αγίου Δημητρίου 55 Τ.Κ 173 43 Άγιος Δημήτριος Αττικής, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει την Πέμπτη 03-07-2014 και λήγει την Τετάρτη 09-07-2014.
Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα για ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου www.dad.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Α) Η πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών πρόσκαιρων αναγκών , με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 εξαιρείται των διαδικασιών του ΑΣΕΠ και των κριτηρίων πρόσληψης του άρθρου 21
του Ν.2190/94 (ΑΣΕΠ).

Β)Το προσωπικό, που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, δεν επιτρέπεται να έχει απασχοληθεί με νέα δίμηνη σύμβαση εντός δώδεκα μηνών, όπως υπολογίζεται σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 21 του Ν.2190/94. Επίσης έχει κώλυμα υπέρβασης οκτάμηνης απασχόλησης μέσα στο κρίσιμο δωδεκάμηνο (παρ. 2 του άρθρου 21 του Ν.2190/1994 για νέα απασχόληση οκτάμηνης διάρκειας).

Γ)Το προσωπικό πρέπει να μην έχει κώλυμα κατά τα άρθρα 5 και 6 του Π.Δ. 164/2004 όπου προβλέπεται ελάχιστο κενό τριών (3) μηνών μεταξύ των συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας που συνάπτονται με τον ίδιο εργαζόμενο και τον ίδιο εργοδότη για την κάλυψη ίδιων ή παρεμφερών αναγκών (άρθρο 5) ενώ η συνολική χρονική διάρκεια των συμβάσεων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους 24 μήνες(άρθρο 6).