Οικονομία

Τα αποτελέσματα του voucher φορτοεκφορτωτών ξηράς-λιμένος

Τα αποτελέσματα του voucher φορτοεκφορτωτών ξηράς-λιμένος Τα αποτελέσματα του voucher φορτοεκφορτωτών ξηράς-λιμένος
Τα αποτελέσματα του voucher φορτοεκφορτωτών ξηράς-λιμένος Ο υφυπουργός Εργασίας κ. Πλακιωτάκης υπέγραψε σήμερα την απόφαση που επικυρώνει τα αποτελέσματα του προγράμματος voucher φορτοεκφορτωτών ξηράς-λιμένος. Οι δικαιούχοι με τον αριθμό ΚΑΥΑΣ της αίτησης τους μπορούν να δουν εαν είναι ωφελούμενοι του προγράμματος Επιταγή Εισόδου.

Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαησ που παρουσιάζει το dikaiologitika.gr ανακοινώνεται η κατάρτιση του Μητρώου Ωφελουμένων του προγράμματος voucher «Επιταγή επαγγελματικής κατάρτισης φορτοεκφορτωτών ξηράς-λιμένος», με μορφή πινάκων κατάταξης, ανά Διοικητική Περιφέρεια, σύμφωνα με τα οριζόμενα της προκηρύξης της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ (ΕΥΕ-ΕΚΤ) για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στην ως άνω δράση.

Οι πίνακες κατάταξης του Μητρώου περιλαμβάνουν τους επιλεγέντες ωφελούμενους (Πίνακας 1 του επισυναπτόμενου αρχεςίου) και τους επιλαχόντες (Πίνακας 2), με τους κωδικούς αριθμούς υποβολής των αιτήσεων συμμετοχήε (Κ.Α.Υ.Α.Σ.).
Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι της προκήρυξης της ΕΥΕ-ΕΚΤ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε δράση με αντικείμενο «Επιταγή επαγγελματικήσ κατάρτιςησ φορτοεκφορτωτών ξηράς-λιμένος».

δείτε εδώ τα αποτελέσματα

NETWORK