Οικονομία

Αιτήσεις για προσλήψεις μεταφραστών στην EPSO

Αιτήσεις για προσλήψεις μεταφραστών στην EPSO Αιτήσεις για προσλήψεις μεταφραστών στην EPSO
Αιτήσεις για προσλήψεις μεταφραστών στην EPSO Προσλήψεις μεταφραστών (AD 5) θα κάνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO). Οι προσλήψεις θα γίνουν μετά από διαγωνισμό με σκοπό την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων για την πλήρωση κενών θέσεων μόνιμων υπαλλήλων στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το επίπεδο AD 5 είναι ο βαθμός στον οποίο μπορούν να ξεκινήσει κάποιος μια καριέρα ως γλωσσολόγος διαχειριστή.

Ο κύριος ρόλος του γλωσσολόγου διαχειριστή (μεταφραστής) είναι να συμβάλει στην υλοποίηση της αποστολής του οργάνου ή οργανισμού, για το οποίο εργάζεστε, να κάνει μεταφράσεις υψηλής ποιότητας των εγγράφων και παρέχοντας γλωσσικές συμβουλές.
Τα καθήκοντα του διαχειριστή γλωσσολόγος (μεταφραστής) περιλαμβάνουν τη μετάφραση, επιμέλεια και την έρευνα ορολογία από τουλάχιστον δύο ξένων γλωσσών σε κύρια γλώσσα. Τα θέματα είναι συχνά πολύπλοκα, και θα ο υποψήφιος θα πρέπει ναγνωρίζει ορολογίες σε θάμετα πολιτικά, νομικά, οικονομικά, οικονομική, επιστημονική και τεχνική, και να καλύπτει όλους τους τομείς δραστηριότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα καθήκοντα αυτά απαιτούν εντατική χρήση ειδικού λογισμικού

Προϋποθέσεις
α) Να είναι πολίτης κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
β)Να είναι σε πλήρη ισχύ τα πολιτικά δικαιώματα του.
γ) να έχει ολοκληρώσει τη στρατιωτική θητεία.
δ) Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις που αφορούν την άσκηση των λειτουργιών που προβλέπονται.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO, και ιδίως στις οδηγίες εγγραφής. Προθεσμία (συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης) 5 Αυγούστου 2014 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.