Οικονομία

ΟΓΑ ενημέρωση ασφαλισμένων με έτη εργασίας στην Γερμανία

ΟΓΑ ενημέρωση ασφαλισμένων με έτη εργασίας στην Γερμανία ΟΓΑ ενημέρωση ασφαλισμένων με έτη εργασίας στην Γερμανία
ΟΓΑ ενημέρωση ασφαλισμένων με έτη εργασίας στην Γερμανία Ο ΟΓΑ σε συνεργασία με την Deutsche Rentenversicherung Baden Württemberg, έχει αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης Ελληνογερμανικών Ενημερωτικών Ημερίδων, ασφαλισμένων που εργάστηκαν ή εργάζονται στην Ελλάδα ή Γερμανία, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 στην Λευκάδα, από τις 8:30. έως 16:30 ώρα, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας (Σικελιανού & Σβορώνου 1).

Κατά την διάρκεια της προσωπικής ενημέρωσης στους ασφαλισμένους, οι ειδικοί της Deutsche Rentenversicherung θα απαντούν σε ερωτήματα σχετικά με τους χρόνους ασφάλισης, το συνταξιοδοτικό δικαίωμα, το ύψος της σύνταξης και τη διαδικασία αίτησης. Μερικοί από τους υπαλλήλους μιλούν ελληνικά.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν υπάλληλοι των ελληνικών ασφαλιστικών φορέων ΟΓΑ, ΙΚΑ-ETAM και ΟΑΕΕ προσφέροντας στους ασφαλισμένους ενημέρωση για την προσωπική τους περίπτωση.

Προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλες καθυστερήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για προσωπική ενημέρωσή τους στο χρονικό διάστημα από 1/9/2014 έως 19/9/2014 (ώρες: 12.00’ - 14.30’ ) στο τηλέφωνο 213- 1519177 της Διεύθυνσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων του ΟΓΑ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους τα δικαιολογητικά σχετικά με την ασφάλιση και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Η ενημέρωση είναι δωρεάν.