Οικονομία

Προκήρυξη για την θέση Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στην Ελευσίνα

Προκήρυξη για την θέση Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στην Ελευσίνα
Προκήρυξη για την θέση Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στην Ελευσίνα Ο Δήμος Ελευσίνας προκηρύσσει την πλήρωση της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Η επιλογή θα γίνει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας. Η θητεία του ακολουθεί τη θητεία της δημοτικής αρχής.

Έργο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης είναι να δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των Υπηρεσιών του Δήμου, των νομικών του προσώπων και των επιχειρήσεών του και να διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα.
Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής.
Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός Δήμου ή Περιφέρειας ή Βουλευτής.

Ως προς το αξίωμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν.
3852/10.
Όσοι επιθυμούν να επιλεγούν για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης μπορούν να καταθέσουν σχετική δήλωση στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας μέχρι την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00.

(Η ακριβής ημερομηνία και ώρα της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία θα διεξαχθεί η διαδικασία επιλογής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελευσίνας)

Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων (Δ/νση: Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος - Ελευσίνα, τηλ: 2105537307 - 2105537219)

Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελευσίνας.