Οικονομία

Έγκριση για 4 προσλήψεις στο Δήμο Κασσάνδρας

Έγκριση για 4 προσλήψεις στο Δήμο Κασσάνδρας
Έγκριση για 4 προσλήψεις στο Δήμο Κασσάνδρας Ο Δήμος Κασσάνδρας εγκρίνει την πρόσληψη τεσσάρων (4) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους ( Ειδικό & Γενικό Πρόγραμμα ) της περιόδου 2014 - 2015

που συνδιοργανώνονται και εποπτεύονται από τη Γ.Γ.Α., με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως (8) οκτώ μήνες.
 
Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν : •   ένας (1) Π.Φ.Α. με ειδικότητα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, για την υλοποίηση του ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
τρεις (3) Π.Φ.Α. για την υλοποίηση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ με τις εξής ειδικότητες και αριθμό :
-    ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, ένας / μία (1)
-    ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ, ένας / μία (1)
-    ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ, ένας / μία (1)
-    Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.Φ.Α. με τις συγκεκριμένες ειδικότητες, δύναται να προσληφθούν Π.Φ.Α. με προϋπηρεσία ενός τουλάχιστον έτους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει μετά από την έκδοση σχετικής προκήρυξης/ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού και σύμφωνα με τις διατάξεις του Οργανωτικού Πλαισίου (Ο.Π.) των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (αριθμ. πρωτ. 26869/01-10-2013, ΦΕΚ 2527/Β/08-10-2013, ΑΔΑ: ΒΑΛΚΓ-39Η), όπως ισχύει.
Όσοι επιλέγουν για να εργαστούν στα προγράμματα θα υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό εργασίας με τον Α.Ο.Δ.Κ. (φορέας υλοποίησης του προγράμματος), στο οποίο καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση και η οποία θα ανέρχεται κατ' ελάχιστο στο ποσό των 6,35 ευρώ (μεικτές αποδοχές).
Για τα προγράμματα που αφορούν άτομα με αναπηρίες, φυλακές, κέντρα απεξάρτησης και κέντρα ψυχικής υγείας, η ωριαία αποζημίωση θα ανέρχεται κατ' ελάχιστο στο ποσό των 7,15 ευρώ (μεικτές αποδοχές) και προαπαιτούμενο για την κατάταξη στον πίνακα των υποψηφίων είναι η σχετική προϋπηρεσία στα ειδικά προγράμματα.

Στα Π.Α.γ.Ο προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα άνεργοι Π.Φ.Α., με δικαίωμα να εργασθούν ως τη συμπλήρωση του αριθμού των 30 ωρών σε έναν ή περισσότερους φορείς.

Η μισθοδοσία του προσωπικού αυτού θα καλύπτεται αποκλειστικά από το αντίτιμο που καταβάλλουν οι εξυπηρετούμενοι κάτοικοι και δημότες με την μορφή διδάκτρων ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών ή μέσω της Γ.Γ.Α. έως το ποσό του αντίστοιχου προβλεπόμενου Κ.Α.Ε.

Η μισθοδοσία του προσωπικού, για το έτος 2015, έχει προβλεφθεί στον ΚΑ 15¬6041.01 με τίτλο «αποδοχές γυμναστών Π.Α.Γ.Ο. περιόδου 2014-2015» το ποσό των 20.000,00 € και στον ΚΑ 15-6054.01 με τίτλο «Εργοδοτικές εισφορές προσωπικού Π.Α.Γ.Ο. 2014-2015» το ποσό των 10.500,00 €.
Ορίζει τριμελή επιτροπή αξιολόγησης και κατάρτισης των πινάκων επιτυχόντων και απορριπτέων, για τις ανωτέρω προσλήψεις τους εξής:
α) Γραμμένο Δ. , ο οποίος ορίζεται Πρόεδρος β) Καραμανλή Δ. γ) Σπανό Αθανάσιο.

Τα τμήματα του Γενικού Προγράμματος θα υλοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Τ.Δ. και του Ειδικού Προγράμματος στις εγκαταστάσεις των Φυλακών Κασσάνδρας.