Οικονομία

Ο δήμος Πειραιά προσλαμβάνει 43 υπαλλήλους

Ο δήμος Πειραιά προσλαμβάνει 43 υπαλλήλους Φωτογραφία: pexels Andrea Piacquadio
Πρόσληψη 43 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2023-2024.

Οι προσλήψεις είναι 8μηνης σύμβασης και αφορούν πτυχιούχους φυσικής αγωγής, ενώ επιθυμητή είναι η γνώση, Aerobic,Pilates,Yoga και Aqua aerobic.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα κάτωθι δικαιολογητικά:

- Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.

- Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή καθώς και την αποδοχή ωραρίου και τόπου εργασίας που θα μου υποδειχθεί.

- Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

-  Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

- Βεβαίωση, πρόσφατη (μέσα στα χρονικά όρια της προκήρυξης) της ΔΥΠΑ ότι είναι άνεργος.

- Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής. Και κατά περίπτωση όπου απαιτούνται ή υφίστανται: (1) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας , σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. (2) Αναγγελία άσκησης επαγγέλματος Προπονητή αθλήματος(ων) (όπου κρίνεται εκ του εξειδικευμένου προγράμματος και της προκήρυξης αναγκαία προϋπόθεση).

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο Πρωτόκολλο του Δήμου (Δημαρχείο Πειραιά – Δραγάτση 12, 1ος όροφος, Γραφείο 8).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται σε προθεσμία δέκα εργασίμων ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της περίληψης σε τοπικές εφημερίδες και την ανάρτηση της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Πειραιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4100631 & 210 4100572